Design interior apartament 2 camere colorat

Apartament 2 camere în culori expresive București

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 50 mp

Anul finalizării – 2018

Concept –  Un spațiu colorat care să reflecte personalitatea clienților

Stilul amenajării – Modern-contemporan

Materiale folosite – Lavabilă și vopsea decorativă, profile decorative, tapet. Mobilier realizat la comandă din MDF vopsit și PAL

Gama cromatică – Fundal neutru + accente de culoare

_________________________________

_________________________________

Atmosfera interioară al acestui proiect este una foarte caldă, deoarece am pus accent pe acest aspect, luând în calcul faptul că apartamentul este situat într-un bloc mai vechi din anii `80,  dar cu foarte mulți copaci în fața geamurilor. În așa fel am venit cu soluția de a înviora spațiul prin culori expresive, dar și prin lumina artificială caldă. Deși s-a folosit foarte mult turquise (la cererea clientei), am combinat această culoare cu tonuri contrastante, dar puțin pastelate de roz sau galben.

Bugetul total pentru toată amenajarea era limitat, însă am găsit soluții pentru a crea un spațiu elegant. De exemplu, am venit cu propunerea de a folosi marmură în bucătărie pentru blatul de lucru și placarea pereților în zona de lucru, dar cum marmura naturală, fiind un material scump și care necesită întreținere, am apelat la blatul termorezistent, care s-a placat și pe perete.

Mobilierul, în cea mai mare parte, a fost realizat la comandă, pentru că am ținut foarte mult să optimizăm spațiul și să folosim fiecare centimetru pentru a depozita lucruri, dar într-un mod organizat. Bucătăria, mobilierul din holul de la intrare, comoda tv, dressingul și chiar patul au fost realizate la comandă. Pentru tratarea pereților am folosit atât lavabilă, dar și vopseaua decorativă, tapet și profile decorative. Mobilierul a fost realizat din PAL și MDF frezat vopsit și înfoliat. Draperiile au fost cusute la comandă, în tonul culorilor din casă.

_________________________________