Design interior apartament one herestrau

Apartament 3 camere – Complex Rezidențial One Herăstrău, București

_________________________________

Localizare  –  Complex Rezidențial One Herestrău, București, România

Suprafața – 95 mp

Anul finalizării – 2018

Concept –  Interior masculin

Stilul amenajării – Modern – Contemporan

Materiale folosite – Lavabilă și vopsea decorativă, profile decorative, placări din MDF cu furnir de lemn, fototapet print, tablouri realizate la comandă, marmură

Gamă cromatică – Nuanțe deschise pastelate (bejuri, griuri), contrastul face dormitorul unde am îndrăznit să vopsim pereții în bleumarin

_________________________________

_________________________________

Conceptul amenajării pentru living a fost de a crea o atmosferă confortabilă cu ajutorul culorilor pastelate de gri și bej, dar cu câteva accente de culoare regăsite precum: auriul de pe profilele decorative montate pe pereți sau placarea pereților din zona de dining cu panouri din MDF cu furnir natural și inserții de metal.

Deoarece bucătăria este destul de mică, pentru a maximiza cât mai mult spațiul, am ales nuanța de alb pentru a reflecta lumina naturală și pentru a da impresia de un spațiu mai mare. Stilul elegant se identifică și aici în mobila realizată la comandă cu fronturi frezate din MDF vopsit combinat cu marmura de pe blatul de lucru din bucătărie. Mobila a fost accesorizată cu mânere din inox.

În dormitorul matrimonial, am venit cu ideea de a „dramatiza” puțin ambianța și de a folosi un stil elegant, poate chiar masculin. Și asta am reușit să o facem prin culoarea închisă a lavabilei bleumarin în combinație cu griul pastel de pe pereți. Cu excepția patului, tot mobilierul și corpurile de iluminat au fost realizate la comandă după schițele noastre.

Cadrele metalice pe care le puteți observa cu ochiul liber din imagini au fost intenționat alese ca să se armonizeze cu profilele aurite de pe pereți. Iar culoarea deschisă a parchetului se potrivește perfect cu mobilierul și culorile închise care predomină aproape în întreagul apartament.

_________________________________