Design interior Beraria Fort

Berăria Fort, Brașov

_________________________________

Localizare  –  Brașov, România

Suprafața – 900 mp

Anul finalizării – în lucru, estimat 2019

Concept –  Medieval reinterpretat

Stilul amenajării – Modern – Industrial

Materiale folosite – Pardoseală teracotă, lavabilă, profile decorative, piatră naturală, litere metalice. Mobilier realizat la comandă și iluminatul special dedicat unităților Horeca

Gama cromatică – Culori neutre cu accente de cărămiziu și verde british

_________________________________

_________________________________

Orașul Brașov se numără printre importantele orașe din România care atrage cei mai mulți turiști, iar acest lucru i-a motivat pe clienții noștri să creeze un spațiu dedicat iubitorilor de bere artizanală, pe care o vor produce intern. Conceptul proiectului a fost să adaptăm un stil medieval (inspirat din istoria orașului) într-o manieră mai modernă. Deși clădirea inițial a avut o arhitectură modernă, noi am reușit să regândim întregul spațiu care comunică atât cu interiorul, dar și cu exteriorul acesteia.

 

Pentru amenajarea spațiului am folosit foarte multe elemente care duc cu gândul la atmosfera istorică (cărămidă aparentă, bârne de lemn sau fier forjat), dar totuşi completate cu elemente moderne, cum ar fi sticla sau mobilierul tapițat cu un design mai clasic, ușor elegant. Berăria, pe lângă spațiul dedicat restaurantului, cuprinde și o zonă de vânzare de produse sau suveniruri tradiționale românești.

_________________________________