Design interior Bistro French Domeniile Panciu

Bistro French – Complex turistic Domeniile Panciu

_________________________________

Localizare  –  Complex turistic Domeniile Panciu, Focșani, România

Suprafața – 150 mp

Anul finalizării – 2019

Concept –  Bistro cu aer Provence

Stilul amenajării – Modern cu influențe mediteraneene

Materiale folosite – Travertin, lavabilă, profile decorative, placări lemn natural, ceramică. Mobilier realizat la comandă și iluminatul special dedicat unităților Horeca

Gama cromatică – Culori naturale, pasteluri

_________________________________

_________________________________

Conceptul amenajării a fost să creăm o imagine modernistă a unui local tipic rustic din sudul Franței (din zona Provence), deoarece se pretează foarte bine pentru un complex turistic cu specific vinicol.

Am optat pentru culori pastelate de gri-lila, bej și bleu; materiale naturale, precum lemn de stejar, piatră naturală – travertin, textile de bumbac și tapet cu motive florale stilizate. Restaurantul are un aspect elegant, puțin clasic, prin folosirea profilelor decorative pe pereți sau tavane, dar și placarea pereților cu panouri frezate din lemn. Corpurile de iluminat sunt din fier forjat, dar cu un finisaj auriu și abajur de sticlă.

Nu a lipsit nici decorul: obiecte și accesorii care ne trimit cu gândul la Grecia prin pomii de măslin poziționați prin local, sfeșnice și porțelanuri. Să nu uităm de peretele tip rafturi în care sunt depozitate și în același timp, expuse, sticlele de vin din colecția „Casa Panciu”.

_________________________________