Design interior cabinet stomatologic Sonrisa Dental

Cabinet stomatologic Sonrisa Dental, București

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 80 mp

Anul finalizării – 2017

Concept – Un spațiu modern, dar colorat pentru clienții clinicii

Stilul amenajării – Modern

Materiale folosite (antibacteriene) – covor PVC, lavabilă, gresie, placări de lemn, tapet, sticlă securizată. Mobilierul a fost realizat la comandă MDF cu furnir de lemn și MDF vopsit

Gama cromatică – Alb, galben și verde, culoarea lemnului natur

_________________________________

_________________________________

Punctul de pornire al acestui proiect a fost să creăm un spațiu modern, confortabil, dar în același timp cât mai minimal cromatic (dorința clientei). Deși recepția, fiind zona principală a cabinetului, am propus să fie amenajată în culori deschise – mult alb și gri, totuşi am adăugat câteva accente de culoare și texturi, cum ar fi lemnul natur și culoarea galbenă regăsită în mobilier sau pereți, un perete verde cu plante etc.

Dacă zona recepției este destul de conservatoare, atunci biroul managerului este amenajat destul de cozy, chiar ușor Glamour. Dorința clientei de a crea un spațiu care să reflecte atmosfera „de acasă” ne-a ajutat să alegem stilul amenajării, dar și materialele și finisajele – pardoseala am placat-o cu mochetă, am folosit materiale lucioase (MDF vopsit), tapet sidefat și corpuri de iluminat cu cristale. Iar gama cromatică este una caldă și pastelată.

_________________________________