design interior casa c

Casa C București

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 200 mp

Anul finalizării – 2019

Concept –  Între artă și design

Stilul amenajăriiModern cu accente eclectice

Materiale folosite – Parchet Chevron din lemn de nuc, lavabilă, profile decorative, panouri metalice perforate, plăci ceramice de dimensiuni mari

Gama cromatică – Culori neutre cu accente și detalii galbene și aurii

_________________________________

_________________________________

Clienții și-au dorit ca viitoarea locuință să fie ceva mai specială, atât din punct de vedere al designului, dar și a funcționalității și al execuției. Propunerea noastră de concept a rezultat din ideea de a transpune arta antică într-o casa modernă (arhitectura acesteia este în stil modern minimalist), iar aceste elemente se regăsesc în decorul pereților (cornise și brâuri clasice, coloane și capiteluri grecești, dar pe care le-am vopsit în culori aprinse). Tot acest laitmotiv se identifică în grafica balustradei sau prin tablourile abstracte realizate la comandă.

Ca prim impact vizual, ambianța pare foarte rezervată, dar scopul nostru a fost să adăugăm elemente de accent care să atragă atenția și să surprindă – folosirea profilelor decorative întru-un mod mai creativ, montarea plăcilor de ceramică care imită marmura de dimensiuni mari care arată foarte spectaculos, placaje și parchet tip Chevron din lemn masiv cu venatură accentuată îmbinate cu profile de alamă, îmbinări ascunse între materiale. Toate aceste detalii adaugă un plus valoare amenajării și îl poziționează în categoria proiectelor cu un nivel înalt de execuție.

_________________________________