Casă în stil clasic-contemporan, Adjud, România

_________________________________

Localizare  –  Adjud, România

Suprafață – 660 mp

Anul finalizării – în lucru

Concept – Casa contemporana cu feeling de lounge

Stilul amenajării – Clasic-contemporan

Materiale folosite – Placări lemn pe pereți, profile decorative, vopsea decorativă și lavabilă, tapet. Mobilier – de la branduri Signorini&Coco, Fratelli Barri și cel realizat la comandă

Gama cromatică – cremuri, bej, accente aurii

_________________________________

_________________________________

Stilul contemporan în designul de interior a devenit popular în rândul amenajărilor premium odată cu răspândirea tot mai frecventă a stilului art deco modern, stil preluat de marile case de design și home deco din Italia.

Presupune linii simple mixate cu finisaje de înaltă calitate cum este pielea alcantara, catifeaua din bumac fin, finisaje metalice aurii sau argintii, lemn de esențe nobile, forme geometrice cât mai studiate către confort.

Amenajarea prezentă a fost preluată în momentul în care casa era deja construită și mobilată, dar s-a dorit intervenția în așa fel încât să îi schimbăm vizual stilul, să îi oferim o atmosferă mult mai relaxată, mai ales că beneficiarii sunt tineri, iar timpul petrecut trebuie să reflecte activitățile lor cotidiene.

Placările cu lemn la pereți deja transpun amenajarea într-o zonă atent lucrată, piesele de mobilier de la Fratelli Barri, corpurile de iluminat realizate pe comandă în Italia pentru un efect spectaculos, parchetul clasic acoperit în zonele de canapele cu covoare la comandă, accentele de tapițerii turcoaz și mov stins aduc un aer fresh dar sofisticat interiorului din living.

Dormitorul matrimonial a fost gândit cât mai cald și primitor, de aceea culorile crem și bejuri cât mai deschise au fost susținute prin eleganța profilaturilor decorative a pereților. Vopseaua decorativă aurie de la Novacolor a fost adăugată pentru un efect imperial. Mobilierul de la Signorini&Coco este de cel mai înalt nivel pentru o astfel de amenajare și completează ideal fiecare zonă din cameră.

Confortul trebuie susținut prin calitate, așa cum conceptele pe care Creativ Interior le realizează pentru astfel de case premium sunt gândite individual pentru maximizarea unui stil de viață și a unei atitudini de succes.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *