Design Interior apartament 2 camere Mamaia-Nord

_________________________________

Localizare  –  Complex Sea View Luxury Residence, Mamaia-Nord

Suprafață –  42 mp + 14 mp terasa

Anul finalizării – 2021

Concept – Apartament de vacanță în culori marine

Stilul amenajării – Modern elegant cu detalii glam

Materiale folosite – profile decorative,  lavabilă, fototapet, metal auriu, MDF vopsit, mozaic, plăci ceramice imitație marmură și terrazzo

Gama cromatică – accente albastre și turquise pe fundal neutru de bej și alb

_________________________________

_________________________________

Acest proiect reprezintă un apartament de vacanță cu două camere din Mamaia Sat-Năvodari, cu o suprafață de 42 de metri pătrați și o terasă de 14 metri pătrați. Proprietarii, l-au cumpărat la gri, într-un bloc nou construit, iar noi am venit cu toate propunerile de finisaj, mobilier, accesorii. Ca și stil am ales un mix între modern elegant și glam. Accentul s-a pus pe culoarea  albastru-turcoaz, culoarea preferată a clientei și care se pretează pefrect pentru un apartament la mare.

Fiind un apartament de vacanță cu o suprafață mică, nevoile au fost cu totul diferite față de o locuință permanentă. În primul rând, spațiul trebuia foarte bine optimizat, de exemplu este prima noastră bucătărie atât de mică și care încorporează atât de multe electrocasnice, de la mașină de spălat rufe, cea de vase, cuptor, cuptor cu microunde, plită cu hotă, combină frigorifică, chiuvetă, toate în 4 ml amplasate pe colț. Și restul elementelor din amenajare trebuiau gândite să permită la cât mai multă depozitare, în așa fel am propus patul cu depozitare, dressing cât mai generos, depozitare la intrare și sub masca de la aerul condiționat.

Poze: Alexandru Prodan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *