Design interior Apartament 4 camere, Baba Novac Residence

_________________________________

Localizare  –  Complex Baba Novac Residence, București

Suprafață – 102 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – Optimizarea spațiului, dar păstrarea unui aer elegant

Stilul amenajăriiEclectic cu detalii contemporane

Materiale folosite – Lavabilă, profile decorative, tapet și fototapet personalizat

Mobilier – Cea mai mare parte a mobilierului este realizată la comandă pentru a optimiza cât mai bine spațiul.

Gamă cromatică – Culori pastelate combinate cu câteva accente și contraste de culori

_________________________________

_________________________________

Cerința clienților a fost ca întregul apartament să fie bine optimizat și cu cât multe depozitări, ceea ce a și devenit tema amenajării – de a exploata spațiul în așa fel ca să nu arate încărcat și în același timp să fie foarte elegant și confortabil. Așa am ajuns să propunem să realizăm aproape tot mobilierul la comandă și să-l compartimentăm în funcție de nevoile clienților (o familie cu doi copii).

Ca stil, am mers pe un eclectic, dar inspirat din amenajările contemporane, americane și chiar Provence. Avantajul acestui apartamnet că este luminos, de aceea pentru gama cromatică ne-am permis să experimentăm și să alegem o gamă mai largă de culori, dar păastrate cât mai neutru (pastelate). Acestea au fost completate cu câteva accente puternice de culori, care sunt echilibrate cu restul atmosferei.

Pentru acest proiect am personlaizat multe detalii, cum ar fi mobilierul din MDF sau chiar cel tapițat: canapeaua din sufragerie, panoul tapițat din camera fetiței sau patul din dormitorul matrimonial. Tot aici am creat grafică pentru fototapetul din bucătărie și am reprodus fototapetul din sufragerie (din cauza costurilor). Am avut ceva emoții în timpul montajului atât de tapet și de fototapet. De exemplu fototapetul este printat dintr-o bucată (cea mai mare avea dimensiuni de 4×2,8 m), dar și a tapetului din holul de la intrare, pentru că este un tapet mai special, de la brandul Newmor. Și tot pentru prima oară am realizat blatul din quartz compozit cu placarea pe perete și chiuvetă custom realizată din același material.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *