Design interior Cameră hotel 5 Stele în stil Neoclasic, București

_________________________________

Localizare  – București

Suprafață – 10 camere (~ 30 mp/ cameră)

Concept – Design de lux destinat unui segment de clienți premium

Stilul amenajării – Neoclasic cu detalii Art Deco

Materiale folosite – Mochetă personalizată, placări tapițate, profile decorative, fototapet, oglinzi, cristal

Mobilier – Furnizor Mavis

Gama cromatică – culori neutre și elegante de gri, lila,  mov discret, detalii aurii și negre

_________________________________

_________________________________

Deși încă sunt puține destinații ospitaliere de lux existente pe piața din România, cererea a devenit tot mai mare, ceea ce înseamnă că oamenii au început să aprecieze nu doar serviciile de calitate, dar și confortul și atmosfera care îți oferă un hotel. Această tendință ne-a motivat să dezvoltăm și mai mult segmentul premium în categoria de proiecte HoReCa, iar unul dintre cele mai recente proiecte la care am lucrat este un hotel-boutique de 5 stele amplasat în centrul Bucureștiului.

Cerința inițială a clientului a fost să propunem un design originial, foarte luxos și adaptat la stilul clădirii clasice cu influențe Art Deco. De aceea și propunerea de amenajare reflectă detalii inspirate din stilurile Neoclasic și Art Deco.

Camerele au fost destul de mult personalizate – de la grafica de pe mochetă până la  fototapet sau placările de pereți. Toată mobila s-a realizat la comandă după catalogul furnizorului cu care colaborăm Mavis. Am folosit multe suprafețe textile pentru a reda acea atmosferă de cameră primitoare, de relaxare. Iar gama cromatică este una neutră pentru a păstra eleganța hotelului.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *