Design Interior Casă în stil contemporan-Art Deco, Buzău

_________________________________

Localizare  – Buzău, România

Suprafață – 210 mp

Anul finalizării – 2022

Concept – O atmosferă elegantă și detalii fine într-un proiect rezidențial de lux

Stilul amenajării – Eclectic contemporan cu accente Art Deco

Materiale folosite – Profile decorative, parchet și finisaje de lemn din esențe prețioase, plăci ceramice de dimensiuni mari, mozaicuri din sticlă, panouri tapițate, mochetă, sticlă și oglinzi cu diferite finisaje

Gama cromatică – Neutră (bejuri, griuri) cu accente de culoare de bleumarin și detalii aurii

_________________________________

Poze: Mihai Georgiadi

_________________________________

Colaborarea cu clienți a început încă la faza de proiect de arhitectură al casei, ceea ce ne-a ajutat să intervenim parțial la compartimentare și chiar la partea de instalații. Știind de la început că fațada viitoarei case va fi în stil clasic cu influențe mediteraneene, ne-a fost ușor să găsim o direcție de stil și atmosferă pentru interiorul locuinței. De aceea am propus un stil eclectic, dar în direcția contemporană, neoclasică și ușor Art-Deco.

Foarte multe elemente și detalii sunt personalizate și adaptate spațiului în așa fel ca imaginea finală să fie foarte elegantă și totuși aerisită.

Ca și finisaje, am mers pe cele cu un aspect cât mai natural, chiar dacă anumite materiale imită finisajele naturale. Iar pentru a transmite senzația de confort, am propus să folosim cât mai multe textile delicate, cum ar fi satinul, catifeaua, vâscoza – acestea se regăsesc în tapițeriile mobilierului, în draperii, covoare sau mochetă.

Gama cromatică este destul de calmă, rezumându-se la culori calde și pastelate de bejuri, grejuri, cremuri, culoarea lemnului natur, dar cu câte accente de bleumarin, marmură neagră sau lemn de nuc. Contrastul casei face studioul de la parter care reprezintă camera copiilor care vor veni în vizită. Deși am știut de la început ce își doresc, pe parcursul proiectului – integrarea a devenit o provocare, o provocare reușită, pentru că am găsit o cale în care să păstrăm stilul, dar să folosim culori mai expresive, chiar dramatice.

_________________________________

Randări 3D

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *