Design interior Casa în stil eclectic Craiova

_________________________________

Localizare  –  Craiova, România

Suprafață – 160 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – Provocarea de a mixa stilul industrial și Neoclasic

Stilul amenajăriiEclectic

Materiale folosite – Lavabilă, profile decorative, fototapet, placări ceramice, MDF vosit și furniruit, lemn, alamă

Mobilier – Cea mai mare parte a mobilierului este realizată la comandă pentru a optimiza cât mai bine spațiul

Gamă cromatică – Mix de culori, de la cele neutre la contraste mai puternice

_________________________________

_________________________________

Acest proiect a fost acceptat de echipa noastră anume pentru provocarea de a concepe un spațiu confortabil și elegant, care totodată trebuie să cuprindă și detalii industriale și cele moderne. De aici ne-a reieșit direcția de amenajare în stilul eclectic. Proiectul a pornit când casa abia a început să se construiască de aceea am reușit să facem mici modificări de compartimentare și poziția instalațiilor.

Clienții, fiind o familie numeroasă: părinți cu 3 copii nu erau exact hotărâți ce culori sau ce tip de mobilier își doresc, dar pe parcurs am reușit să identificăm nevoile fiecăruia și să creăm la final o imagine unitară.

Am profitat să experientăm cu băile, folosind plăci ceramice decorative de diverse dimensiuni, profile metalice, finisaje și forme diferite a bateriilor și a mobilierului. Parterul este un spațiu destul generos, deschis, care unește holul de intrare, sufrageria, bucătăria și casa scării. Clienta ne-a specificat că la ei se gătește destul de mult de accea am venit cu propunerea de a închide bucătăria printr-un perete armonic din uși industriale realizate din metal și sticlă. Sufrageria este gândită să fie cât mai practică fără a încărca spațiul, de aceea ne-am limitat la o canapea-colțar generoasă, un taburet și o măsuță de cafea. În schimb punctul de atracție este peretele cu TV-ul care cuprinde și un șemineu electric. Dormitorul matrimonial este foarte luminos datorită geamurilor generoase, de aceea am propus să avem un tapițerie de pat mai de accent. Tot aici este și un dressing situat lângă baia matrimonială.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *