Design Interior Showroom Multibrand Esenzio

_________________________________

Localizare  – București

Suprafață –  145 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – Showroom premium multibrand

Stilul amenajării – Eclectic ( etajul 1 – în stil luxury-neoclasic, etajul 2 – modern- contemporan)

Materiale folosite – Plăci ceramice, profile decorative, fototapet, lavabilă, placări lemn, oglinzi

Mobilă – Realizată la comandă după conceptul Creativ Interior

Gama cromatică – De la pasteluri și culori deschise până la culori contrastante și închise

_________________________________

_________________________________

Dacă primul showroom Sogardi a fost amenajat în funcție de arhitectura spațiului care era mult mai modernă și industroală, noul concept, sub un nou brand – Esenzio, va fi un showroom de lux, adresat clienților premium. De data aceasta spațiul ne-a permis să experimentăm cu stilul amenajării. Așa a rezultat cele 2 etaje amenajate în stiluri diferite, dar în acelați timp au o continuitate prin detalii de decor, cromatica preluată din brand book-ul companiei.

Etajul 1 este dedicat expunerii conceptuale de băi premium cu produse de top, care au un design inedit, tot aici există un open spăce care va putea găzdui evenimente exclusiviste din domeniu. Există 2 băi funcționale cu 2 design-uri diferite, o baie clasică și elegantă, cealaltă modernă, dar cu produse de design. Iar în camera de SPA, puteți testa diverse siteme de duș care includ hidroterapia și cromo hidroterapia.

Etajul 2 este etajul cu mai multe încăperi cu destinații de expunere produse, de exemplu o încăpere este destinată radiatoarelor și caloriferelor de design, un alt spațiu este o bucătărie funcțională, dar care prezintă produse nelipsite din această cameră – plăci ceramice, baterii. Tot la acest etaj există o baie modernă, foarte colorată și o încăpere cu expunere de accesorii pentru baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *