design interior duplex industrial elegant

Duplex în Stil Industrial Elegant București

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 180 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept –  Simplitate restrânsă

Stilul amenajăriiIndustrial Chic

Materiale folosite – Parchet triplustratificat, placări din lemn și piatră, ceramică, fototapet, profile decorative, lavabilă

Gama cromatică – Culori tari îmbinate cu lemn natur

_________________________________

_________________________________

Acest duplex este un exemplu de simplitate restrânsă, prin finisajele folosite – pereți și tavane păstrate simplu albi (au fost adăugate doar câteva elemente decorative), mobilier cu forme drepte și moderne, culori neutre și doar câteva accente pentru a „sparge” monotonia.

Amenajarea reprezintă o combinație echilibrată de materiale naturale și moderne, lumina naturală care pătrunde datorită pereților cortină elimină sentimentul de spațiu închis sau aglomerat. Am optat pentru materiale cu aspect natural, cum este lemnul și l-am combinat cu finisaje elegante cum ar fi MDF lucios, profilele decorative vopsite cu auriu, țesături de catifea și covoare cu imprimeu abstract, dar în culori calde.

Corpurile de iluminat și câteva elemente decorative au un design Art Deco care, în această scenă, se combină armonios cu elementele industriale de pe casa scării de la parter (structura scării, panoul tip balustradă și chiar decorul de pe pereți).

_________________________________