design interior duplex navodari

Duplex în stil marin Năvodari

_________________________________

Localizare  –  Năvodari, România

Suprafața – 180 mp

Anul finalizării – 2017

Concept – Apartament cu tematică marină

Stilul amenajării – Modern cu influențe mediteraneene

Materiale folosite – Parchet laminat, vopsea lavabilă, profile decorative, tapet print

Gama cromatică– Bleu pastel pentru parter combinat cu lemn antichizat, dormitoarele de la etaj au tematici diferite – unul exotic cu lemn de bambus și culori de pământ, celălalt în culori luminoase, feminine.

_________________________________

_________________________________

Clienții și-au dorit ca apartamentul lor de pe malul mării, situat în stațiunea Năvodari, să exprime un caracter bine definit, subliniat de tematica marină potrivită acestei locații.

Culoarea bleu de la living și dining a mers excelent cu designul mobilierului realizat dintr-un lemn de stejar antichizat, împreună cu corpurile de iluminat parcă desprinse dintr-un velier antic, iar tapetul print din spatele televizorului ne avertizează că intrăm pe un tărâm fermecat scris parcă de Jules Vernes însuși.

Holul de intrare, tratat cu tapet ce imită lemnul vopsit antichizat, bine iluminat de plafonierele și ele de inspirație marină, ne poartă către dormitorul matrimonial discret, frumos pus în valoare de culorile luminoase și mobilierul antichizat de inspirație franceză.

Nici designul interior pentru camera copilului nu a fost uitată, tapetul print cu fluturi supradimensionați te îmbie și încântă, iar corpurile de iluminat și mobilierul îți arată că ai intrat clar în spațiul unei ”prințese”.

Designul etajului a fost gândit mai jucăuș, mai colorat, cu profile decorative colorate, tapet print cu tematică vegetală, tablouri cu trimitere în tematica apartamentului.

Ne place să fim noi și să ne expunem cât mai bine ideile creative, dar așa cum spune și într-unul dintre tablouri – ”E bine să fii tu, doar dacă poți să fii și un pirat, apoi fii intotdeauna un pirat!”

_________________________________