design interior living contemporan

Living cu texturi bogate și culori profunde

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 40 mp

Concept – Un spațiu masculin cu texturi bogate și culori profunde

Stilul amenajariiContemporan-Modern

Materiale folosite – Profile decorative de interior, plăci ceramice de dimensiuni mari care imită marmura, panouri pereți cu furnir din lemn, mobilier și corpuri de iluminat de la Poliform și Eichholtz.

Gama cromatică – alb, gri antracit, maro și accente de auriu

_________________________________

_________________________________

Un proiect cu un design ambițios, având o atmosferă dramatică ce domină spațiul, iar contrastul de culori echilibrează ambianța.
Pentru a crea conceptul de design, am mers pe ideea de a combina materiale fine și culori intense, pentru a scoate în evidență marmura albă, îmbinând-o pe aceasta cu lemnul de cireș, iar pielea naturală și catifeaua regăsită în tapițeria mobilierului se asortează perfect cu metalul cromat.

Spațiul este împărțit în zona de dining și living. Cea din urmă este vizual delimitată prin tratarea pardoselii și a șemineului cu marmură. Pereții sunt tratați cu decorativă în culori închise pentru a lăsa lumina să se reflecte, în așa fel, privită din orice unghi va crea o imagine unică. Iar pentru a completa compoziția, am folosit profile decorative vopsite în auriu. Ceilalți pereți sunt acoperiți cu panouri din MDF cu furnir natural. Tavanul casetat este personalizat pentru acest proiect, realizat din MDF vopsit și care reprezintă panouri frezate concave și convexe. Mobilierul este de la Poliform și Eichholtz.

_________________________________