design interior living

Living și dining în stil eclectic – contemporan

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 70 mp

Anul finalizării – faza de proiect

Concept –  Realizarea unui interior temperat, dar cu puțină ambianță scenografică

Stilul amenajării – Modern – Contemporan

Materiale folosite – Lavabilă și vopsea decorativă, profile decorative, parchet din lemn stratificat, tapițerii și draperii din catifea, alamă și marmură

Gama cromatică – Culori pastelate și deschise

_________________________________

_________________________________

Prin acest proiect am avut posibilitatea de a crea un interior contemporan și stilat, în care eleganța și luxul au fost baza și conceptul viitorului proiect. Stilul ales este unul eclectic cu elemente contemporane și neoclasice. Soluția am găsit-o în alegerea mobilierului de la Eichholtz pentru un design original, cu finisaje elegante și bine lucrate. Încă de la început am propus ideea unui interior luminos, în care toate detaliile să fie bine organizate ca să creeze un spațiu curat și confortabil. Am optat pentru elemente realizate custom, cum ar fi profilele decorative de pe pereți și tavan sau tapet mural personalizat.

Am ales mobilier și accesorii metalice în combinație cu sticla și marmura, lemnul natural cu tapițeriile de catifea sau profile decorative cu vopsea decorativă. Am pus accent pe decorațiuni, care adaugă viață întregului spațiu, iar plantele naturale completează amenajarea.

_________________________________