design interior restaurant lollypop

Lollypop MegaMall Bucuresti

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 170 mp

Anul finalizării – 2015

Concept –  Coffee lounge colorat

Stilul amenajării Modern

Materiale folosite – Parchet laminat, plăci ceramice,  profile decorative, placări MDF, fototapet cu grafică personalizată. Mobilier realizat la comanda și iluminatul special dedicat unităților Horeca

Gama cromatică – Culori puternice și contrastante

_________________________________

_________________________________

Provocarea conceptului de design a fost: cum să transmitem ideea de acadele într-un mod discret, dar interesant? Și atunci am venit cu ideea de a crea un foto-tapet pe tot perimetrul pereților, dar care să contureze fiecare zonă în parte. Astfel, în zona barului s-a folosit un tapet mai neutru, care reprezintă coloane grecești. Care mai apoi se continuă cu zona centrală de mese, în care am creat o grafică modernă geometrică în tonuri vii cu personaje clasice monocrome, care țin acadele în mâini. Zona de lounge de la intrare este tratată cu grafică ce imită tablouri și sculpturi clasice, separate de pereți decorativi din șipci verticale de lemn.

Pentru a ne diferenția, am recurs la personalizarea întregului brand LollyPop: de la logo, grafică, până la personalizarea pieselor de mobilier. Am căutat soluții creative și tehnice pentru fiecare element în parte, ceea ce ne face să fim mândri de echipa de execuție cu care colaborăm. Prin urmare, amenajarea care a pornit de la o idee a fost transformată într-un proiect 3D și realizată conform proiectului propus.

_________________________________