Pensiunea Mavis, Mahmudia, Județ Tulcea

_________________________________

Localizare  –   Mahmudia, Județ Tulcea

Suprafață – 350 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – Pensiune cu specific lipovenesc

Stilul amenajării – Specific lipovenesc cu influențe mediteraneene

Materiale folosite – Piatră naturală, lemn, oranmente din năvoade, mdf vopsit

Mobilier – Produse standart achiziționate de la Transilvania Production și parțial realizate la comandă

Gama cromatică – Nuanțe de albastru, culori cu temetică marină

_________________________________

_________________________________

Pensiunea Mavis este un nou proiect la care echipa noastră a intervenit atât la partea de amenajare interioară, cât și la arhitectura fațadei și designul curții interioare.

Pensiunea este un spațiu destinat timpului liber pentru familii sau grupuri de prieteni. Fiind aplasată în zona Dunării, am optat pentru un stil lipovenesc cu detalii marine. Ca și concept, ne-am gândit să creăm o locație turistică cu influențe mediteraneene transpuse în contextul lipovenesc al zonei, s-a respectat normativul de proiectare impus de Ordinul Arhitectilor pentru conservarea stilului din zonă.

Pensiunea cuprinde 8 camere cu baie proprie, receptie deschisă care comunică cu sala de mese, o curte privată cu piscină proprie, parcare și un foișor su formă de bucătărie de vară.

Provocarea proiectului o reprezintă stilul în sine care are o multitudine de elemente decorative ce trebuie bine controlate ca să fie nu numai aspectuoase dar și să ofere funcționalitate spatțului ce îl decorează.

Gama cromtică este limitată la culorile naturale ale pietrei, a lemnului natural, a rogojinei, combinate cu nuanțe de albastru și bleu. Iar elemente decorative pe care le-am propus din materiale simple, cum sunt plasele de pescuit, obloanele și mobila din lemn, lămpi din rafie etc, crează o scenografie și compoziție pefectă pentru relaxare și apropierea cu natura.

Vezi și pensiunea Cuplu Călător amenajată în acelați stil.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *