Design interior Pizzerie Salento

Pizzerie Salento, Covasna

_________________________________

Localizare  –  Covasna, România

Suprafața – 40 mp

Anul finalizării – 2018

Concept –  Fast-food adaptat nevoilor publicului larg

Stilul amenajării – Modern cu influențe industriale

Materiale folosite – Pardoseală parchet laminat, placări din MDF, tapet print, tencuieli microciment. Mobilier realizat la comandă și iluminatul special dedicat unităților Horeca

Gama cromatică – Culori de accente galben și mov, combinate cu tonuri neutre

_________________________________

_________________________________

Conceptul „Salento” Pizza a pornit de la ideea de a crea un spațiu atrăgător și primitor, destinat publicului larg. De aceea un stil eclectic, cu predominarea elementelor rustice, ușor reinterpretate, dar și a celor industriale – a fost opțiunea noastră pentru acest proiect.

Am optat pentru materiale naturale de lemn (și imitație de lemn), cărămidă aparentă, metal și chiar plante naturale. Deși bugetul amenajării era destul de limitat, scopul final a fost ca întregul spațiu să arate foarte bine. Cum am făcut asta? Prin micile elemente de decor, simple, dar de mare efect: palete din lemn pentru pizza sau făcăleț din lemn, vopsite în culorile brandului (din logo); sau decorarea peretelui din zona mesei de bar cu o grafică personalizată; litere volumetrice luminoase; rafturi metalice completate cu borcane pline de ingrediente și diverse obiecte de gătit.

_________________________________