Sală de evenimente, Complex turistic Domeniile Panciu

_________________________________

Localizare  –  Complex turistic Domeniile Panciu, Focșani, România

Suprafața – 800 mp

Anul finalizării – 2018

Concept – Modern cu accente Art Deco

Stilul amenajării– Modern

Materiale folosite – Pardoseală parchet laminat și mochetă, tapet, profile decorative, vopsea lavabilă. Mobilier și iluminat realizat la comandă

Gamă cromatică – Culori calde cu accente de culori contrastante

_________________________________

_________________________________

Scopul nostru a fost să creăm un spațiu elegant, dar destul de neutru ca fundal, în ideea de a folosi doar unele elemente ca accent în amenajare. Stilul pe care l-am propus este Art Deco, un stil elegant și potrivit atât celor iubitori de stiluri clasice, dar și cele moderne.

Decorarea pereților s-a făcut prin profile decorative aplicate în urma unei compoziții propuse, vopsite în auriu, ca să contrasteze cu fundalul neutru al pereților gri. Un alt element al decorului este grafica pentru mochetă, regăsită și în fototapetul de pe pereți. Nu lipsesc nici oglinzile fumurii sau dulapurile încastrate, care expun sticlele de vin, marca „Domeniile Panciu”.

Sala, având o deschidere generoasă, poate fi compartimentată în 2 spații, complet separate, cu ajutorul unor pereți armonici. Iar înălțimea de 4.5 m ne-a permis să propunem candelabre și lămpi suspendate de dimensiuni mari. Mesele se pot repoziționa ușor în funcție de fiecare eveniment în parte.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *