Sală evenimente și loc de joacă copii Clouds, București

_________________________________

Localizare  –  Complex rezidențial Gafencu 49, București, România

Suprafață – 112 mp

Anul finalizării – 2020

Concept – Un spațiu dedicat evenimentelor pentru copii care integrează și un loc de joacă

Stilul amenajăriiModern

Materiale folosite – Mochetă, fototapet personalizat, MDF, PAL, lavabilă, elemnete metalice aurii, ceramică

Mobilier – Mobilierul a fost realizat la comandă după propunerile din concept

Gamă cromatică – este destul de varinată, de la culori deschise și vii (galben, bleu, verde) până culori închise de gri sau verde smarald

_________________________________

_________________________________

Vă prezentăm un nou proiect din categoria HoReCa – un spațiu destinat evenimentelor pentru copii care integrează și un loc de joacă de interior. Proiectul a pornit de la nevoia clientului, care fiind părinte și-a dat seama că pe piața noastră nu exită un spațiu care să fie distractiv pentru copii, dar în același timp să fie plăcut și pentru părinți. Așa am ajuns să colaborăm, încă din momentul când clientul căuta un spațiu care să se potrivească acestui concept.

A fost ales un spațiu comercial de 97 mp ce face parte din complexul rezidențial Gafencu 49 din zona rezidențială de nord a Bucureștiului. Fiind un spațiu foarte înalt, ne-a venit idea de a profita de înălțime și să construim o subpantă, pe care să mutăm grupurile sanitare, iar sub această construcție să amenajăm barul. Spațiul are două încăperi: în camera principală de la intrare am creat zona de mese pentru părinți, care incluse această subpantă pentru că și toate instalațiile erau trase aici. Iar încăperea alăturală reprezintă locul de joacă pentru copii ce cuprinte un complex mare de joacă pe 3 nivele, zona de căsuță cu etaj care cuprinde în interior spații tematice pentru copii, iar pe exterior există o zona de rafturi pentru depozitare jucării și activități. Tot aici avem și o zonă de măsuțe care le servesc atât pentru catering, dar și pentru activități. Iar pentru a optimiza spațiul am optat pentru sistemul de depozitare tabureți pe rafturile de pe perete. Locul de joacă mai cuprinde și o zona de playstation cu diverse programe entertaiment pentru copii.

Cea mai mare provocare a spațiului a fost să construim acea subpanta care să susțină greutatea construcție și totodată greutatea finisajelor și a persoanelor care vor urca aici, iar un alt aspect important de care am ținut cont, să concepem o balustradă care să fie sigură pentru copii și practică la utilizare, plus cu un design la care am ținut neapărat să fie implementat.

Cea mai mare parte a mobilierului a fost realizată la comandă, iar grafica fototapetului și compoziția mochetei a fost personalizată.

Pentru gama cromatică am optat pentru culori pastelate, dar cu mici accente de culori, cum ar fi verde și lila. Iar pentru a adăuga puțină eleganță am folosit detalii aurii la balustradă și candelabre.

_________________________________

Poze: Vlad Crețeanu

Proiect implementat de echipa CorpConstruct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *