Terasă-club pe plajă, Mamaia, România

_________________________________

Localizare  –  Mamaia, România

Suprafață – 750 mp

Anul finalizării – 2019

Concept – Summer club

Stilul amenajării – Boho mediteranean

Materiale folosite – Structură construcție din panouri din lemn stratificat, stuf, pardoseală deck din lemn, panouri perforate, mobilier din ratan, metal și lemn

Gama cromaticăalb, gri deschis, portocaliu, culoarea lemnului

_________________________________

_________________________________

Viața de noapte în Mamaia este binecunoscută la nivel internațional prin diversitate, deschiderea la nou și mai ales prin ospitalitate, oferind o experiență la malul mării de neuitat.

Proprietarii de locații HoReCa de acest gen au în fiecare an o competiție favorabilă în a-și atrage clienții prin cele mai neobișnuite moduri, fie că abordează un design nonconformist, sau o bucătărie cât mai exotică. Toate acestea fac să atragă turiștii și să revină anul următor pentru un nou episod de distracție.

Conceptul acestui spațiu este unul diferit față de locația deja existentă în stațiunea Mamaia, din județul Constanța, prin nivelul ridicat de imagine pe care îl oferă, dar și prin calitatea serviciilor la cel mai înalt standard. Până la urmă avem cei mai puternici competitori alături, fie că vorbim de Loft sau Fratelli, și totul trebuie scalat în funcție de competiție, ba chiar peste.

Conceptul a plecat de la atmosfera dezinhibată a petrecerilor din Mykonos, unde fiecare își exprimă stilul așa cum știe mai bine, nimeni nu este judecat, toată lumea devine o petrecere, singura piesă lipsă a fost cum transpunem asta într-un design de club pe plajă.

Structura din lemn lamelar, efectul de umbrire scenografic, frânghiile care completează ca detaliu, culorile calde în contrast cu mici tonuri de orange, bleu sau roșu, aduc un feeling mediteranean într-o manieră nonconformistă în design.

Provocarea noastră este să vizitați locația și să facă parte din povestea voastră la mare.

Vezi și proiectul – Terasă, club and lounge PLAY BEACH.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *