Amenajarea dormitorului: 144 idei si sfaturi. Ghid complet si sfaturi practice!

Faimoșii cercetători britanici afirmă, într-un studiu publicat de cotidianul Adevărul, în august 2009, că „aproape sigur că somnul ne ocupă 26 de ani din viaţă, dar pierdem alţi şapte ani încercând să adormim”.

Atunci, ne-am spus noi, de vreme ce e atât de important, e cazul să îi acordăm dormitorului – camera prin definiție destinată somnului – statutul de star al amenajărilor. Am adunat peste 160 de idei, imagini și recomandări, care mai de care mai interesante și care răspund unor întrebări ce îi frământă, adeseori, pe clienții noștri.

Dormitorul este, de departe, cea mai importantă încăpere a oricărei locuințe atunci când vine vorba de amenajare și design interior. Acest spațiu are drept rol relaxarea și odihna, dar mai poate fi reconfigurat și îi pot fi acordate funcțiile unei camere de relaxare sau de citit, ale unei camere de oaspeți, ale unui living, însă fără a pierde din vedere scopul primordial – odihna.

Amenajarea dormitorul se va face în funcție de criterii precum dimensiunile sale, forma încăperii, stilul de amenajare.

Pentru o atmosferă cozy poți folosi perne decorative, o pătură pufoasă, o sursă de iluminare ce oferă o lumină romantică – ai la dispoziție o mulțime de variante care să te ajute să iei cea mai potrivită decizie pentru…somnul tău!

Cum amenajezi dormitorul in functie de dimensiunile si forma acestuia

Amenajarea dormitorului se face, de obicei, în funcție de dimensiunile sale, apoi ținând cont de forma camerei, de stilul de amenajare ales. Cu cât dimensiunea dormitorului este mai mare cu atât opțiunile sunt mai multe. 


Sfaturi pentru amenajarea unui dormitor mic

Indiferent cât spațiu ai la dispoziție, este important să îl folosești eficient și cât mai creativ. Chiar dacă ai un dormitor mic îl poți transforma într-un spațiu primitor și relaxant. Este recomandat să folosești inteligent texturile, să le combini cu mobilier ales cu cea mai mare atenție și cu inteligență, pentru a transforma o cameră mică într-un dormitor de vis. 

Într-un dormitor foarte mic, de 4mp sau 5mp, nu este o idee bună ca patul să acopere mai mult de jumătate din suprafața existentă.

REGULA DE AUR: ține cont de mărimea patului.

Dacă îl vei lipi de peretele principal, îți rămâne spațiu să așezi o nopțieră de fiecare parte.

Dacă nu ai spațiu destul, poți lipi patul de doi pereți, lăsând centrul încăperii liber.

Dacă spațiul este extrem de redus, poți alege paturi rabatabile care sunt fiabile și funcționale. 


Cum amenajezi un dormitor mare si spatios

Chiar și în acest caz generos, este bine să fii cât mai atent la cum decorezi, pentru a nu aglomera spațiul disponibil. Camera dormitorului poate fi atât un spațiu relaxant, dar poate conține și un birou pentru lucrul de acasă.

Una dintre cele mai interesante idei de amenajare este să împarți spațiul în zone discrete legate între ele de un fir estetic.

În funcție de dimensiunea dormitorului – 8mp, 10mp, 11mp, 12mp – poți adăuga mai multe obiecte de mobilier fără să încarci spațiul. Mai poți adăuga o masă de toaletă pentru a face pregătirile de dimineață mai plăcute și mai rapide. Dacă alegi un fotoliu comod poți obține un loc plăcut pentru citit.

REGULA DE AUR: dormitorul poate deveni un loc relaxant, atât timp cât nu este încărcat vizual.


Sfaturi pentru amenajarea unui dormitor lung si ingust (dreptunghiular)

De obicei dormitoarele lungi și înguste sunt văzute drept provocări, dar, adeseori, din cele mai mari provocări se nasc cele mai mari inovații.

De exemplu, dacă nu ai loc pentru un dulap obișnuit, poți să montezi dulapurile fix la capul patului, încadrându-l.

Mai poți alege un pat queen-size, mai îngust și mai lung pentru ca două persoane să doarmă confortabil.

Astfel camera ta va părea mult mai lată și poți include un dulap de haine sau chiar o comodă. Cel mai potrivit stil de amenajare pentru încăperile mici și înguste este stilul minimalist. 

PONT: Dacă dormitorul este extrem de îngust, este bine să montezi patul pe colțul camerei.


Cum amenajezi un dormitor pătrat

Amenajarea unui dormitor pătrat poate fi de asemenea o provocare. Tot ce este bine să faci este să scapi de lucrurile inutile care vor aglomera camera. Minimalismul este – în acest caz – mai mult decât un stil de amenajare, este un mod de viață. Este bine să te folosești lumina naturală pentru a crea iluzia de spațiu mai mare. Dacă nu ai lumină naturală, te poți juca cu lumina artificială unde ai mai multe opțiuni.

Lămpile fixate pe pereți pot face un dormitor să pară mai încăpător și mai luminos. 


Amenajarea dormitorului in functie de tipul de locuinta

În funcție de tipul de locuință, dormitorul poate arăta diferit. Există diferite aspecte de care este recomandat să ții cont în amenajare.  


Cum amenajezi un dormitor in apartament

Dormitorul din apartament nu este, de obicei, foarte spațios.

Dacă ai un pat de dimensiuni mari, alege o noptieră mai mică, care să aibă picioare sau renunță la noptieră în detrimentul unei etajere mici asezate deasupra patului. Spațiile de depozitare sunt, de asemenea, importante în acest context. Poți alege un pat dotat cu o ladă pentru a păstra așternuturile și noptierele. Dressingul este recomandat să aibă sertare adânci pentru depozitarea lenjeriei intime, cravatelor, ciorapilor. 


Amenajarea dormitorului la casa

Dormitorul la casă este de regulă mai spațios, context care îți oferă mai multă flexibilitate în a alege cel mai potrivit stil de amenajare cu mobilier somptuos și cu elementele decorative deosebite. Datorită spațiului generos, poți alege piese de mobilier impozante și grele din punct de vedere vizual.


Amenajarea dormitorului in living

Îmbinarea livingului cu dormitorul se va face incluzând un pat în living și eventual o comodă lângă pat. Pentru un plus de spațiu poți folosi paturi rabatabile. 


Amenajarea dormitorului in garsoniera open space

Dormitorul în garsonieră este extrem de ușor de amenajat. Vei avea nevoie de: un pat încăpător, noptiere pe lângă pat dacă pui patul în mijlocul camerei, o comodă pentru televizor.

SFAT: Pentru a separa spațiul dormitorului de living ai putea alege separatoarele de cameră sau poți monta un perete din sticlă. 


Cum amenajezi un dormitor în mansarda

Dormitorul la mansardă poate fi amenajat pentru a deveni relaxant și intim, un loc ideal unde poți uita de grijile de zi cu zi.

Pentru a rezolva problema cu lumina naturală și ventilația, va trebui să iei câteva decizii legate de amenajarea propriu-zisă a dormitorului. Spațiul cu o formă neobișnuită, înclinat este un element care poate crea o atmosferă magică. Când alegi mobilierul dormitorului este bine să alegi piesele voluminoase deoarece acestea limitează spațiul. Poți alege un pat, un dulap, un fotoliu și este de ajuns pentru un dormitor în mansardă. 


Sfaturi pentru amenajarea dormitorului in subsol sau demisol

Spațiul din subsol nu este neapărat un spațiu de depozitare, ci poate fi transformat în dormitor cu puțin efort.

Dacă este nevoie de curățenie și eliberare spațiu, costurile vor fi mai mari, iar dacă nu ai ferestre vei avea nevoie de unele pentru acces la lumină naturală.

Dacă nu ai o iluminare bună, este recomandat să apelezi la finisaje și obiecte viu colorate și deschise pentru a lumina încăperea. În acest spațiu este nevoie de termoizolație, hidroizolație, izolație fonică.

De asemenea, calitatea aerului este esențială, de aceea ventilația naturală este un element obligatoriu. În funcție de dimensiunea dormitorului, este bine să fii atent să nu aglomerezi spațiul. 


Amenajarea dormitorului in functie de scopul lui

Dormitorul are mai multe funcții adaptate nevoilor și dorințelor persoanei care îl va utiliza. Însă, este recomandat să îl organizezi pentru a îndeplini o anumită funcție. 


Dormitorul matrimonial (sau dormitorul parintilor)

Dormitorul matrimonial ar fi bine să fie gândit pentru ca ambii parteneri să beneficieze de suficient spațiu pentru a avea cât mai mult confort. Șifonierul este bine să fie cât mai mare, simplu și având un pat cu spații de depozitare pe lateral. Ideal ar fi să existe și o măsuță de toaletă pentru ambii parteneri.

Dacă dormitorul este mic, designul poate fi modern, iar încăperea să nu fie aglomerată cu obiecte de decor. Patul poate fi poziționat pe mijloc pentru ca ambii parteneri să aibă loc suficient de acces, iar etajerele și corpurile să păstreze lucrurile personale fără efort. 


Dormitor mic pentru o persoana

Este normal ca dormitorul unui singure persoane să necesite mai puțin mobilier decât dormitorul locuit de două persoane.

De aceea, amenajarea unui dormitor mic single este o sarcină relativ ușoară în doar câțiva pași simpli. Totuși regulile de dispunere a mobilierului rămân aceleași.

Patul poate fi lipit de unul dintre pereți deoarece o singură persoană are nevoie de acces. Astfel câștigi mai mult spațiu pentru a instala un fotoliu sau o bibliotecă mică.

Dressingul ar fi bine să aibă dimensiuni mici care să nu fie mai mare decât patul, pentru a rămâne spațiu pentru un birou, un raft sau o bibliotecă. Acest tip de dormitor este ideal pentru camera adolescentului. 


Dormitorul copiilor

Dormitorul de dimensiuni mici este o provocare pentru domeniul amenajărilor, mai ales dacă utilizatorii sunt cei mici.

Această încăpere nu are nevoie de mult mobilier, deci un spațiu redus nu reprezintă o provocare. Un dormitor copil este bine să fie o oază de liniște, un loc relaxant și primitor.

Este recomandată folosirea unei palete reduse de culori, mai ales nuanțe fine și neutre, piese de mobilier simple, cât mai puține textile și decorațiuni pentru a nu aglomera spațiul.

Este bine ca patul să fie unul special, de aceea cel transformabil, din lemn este ideal pentru o mare rezistență în timp. De asemenea, zona de joacă nu este bine să lipsească. 


Cum poti amenaja un dormitor pentru tineri/adolescenti

Dormitorul pentru tineri sau adolescenți poate fi dificil de amenajat privind din perspectiva temporală și este format din diverse elemente: alegerea culorii mobilierului, a pereților și parchetului sau textilelor.

Adolescentul isi poate alege mobilierul și culorile potrivite cu personalitatea sa. Din acest dormitor nu poate lipsi biroul de lucru și patul – care poate fi single sau dublu – în funcție de dimensiunile camerei și preferințele adolescentului.

Piesele de mobilă ar fi bine să fie utile și funcționale fără să aglomereze spațiul în mod inutil. Este recomandată o cromatică echilibrată. 


Dormitorul oaspetilor

Camera de oaspeți este de obicei un element specific casei de la țară.

Totuși cei care au o cameră în plus o pot amenaja drept dormitor pentru oaspeții care rămân peste noapte. Aici este bine să creezi o atmosferă drăguță, relaxantă pentru ca oricine să se simtă bine.

Este recomandată evitarea culorilor puternice și amenajarea cât mai simplu. Cea mai potrivită abordare include nuanțe neutre, de gri. 


Stiluri de amenajare a dormitorului

Stilul dormitorului tău este o expresie a gusturilor tale, de aceea este bine să fie ales și în corelație cu arhitectura casei sau a apartamentului, în funcție de caz. Fiecare an aduce tendințe noi, de aceea, este bine să afli ce stil este potrivit pentru tine pe termen lung. Cele mai populare stiluri de amenajare a dormitorului sunt: modern, clasic, contemporan, rustic, vintage, retro, romantic, minimalist, eclectic, feng-shui. 


Cum amenajezi un dormitor modern

Dormitorul modern este caracterizat de linii drepte, minimul de accesorii și decorațiuni, forme cât mai clare.

Este opus dormitorului tradițional clasic unde există numai forme plane, în detrimentul celor sculptate în lemn, lipsa țesăturilor sau țesături cu geometrii neutre.

Stilul modern nu este prea călduros vizual, dar gama cromatică poate fi echilibrată. Punctul de start în proiectarea mobilierului îl reprezinta liniile drepte pentru o structură tridimensională și un spațiu bine organizat.

Paleta de culori este una simplă, de obicei pe bază de alb, negru, gri, crem, bej, etc. 


Amenajarea dormitorului în stil clasic

Dormitorul în stil clasic se inspiră din arhitectura antică și are drept efect îndulcirea încăperii. Este reprezentat de liniile fine și se renunță total la duritate. Culoarea definitorie este albul, dar pot fi folosite și derivate sau pasteluri cum ar fi roz deschis, bej, crem, etc.

Aceste culori vor fi combinate cu nuanțe închise cum ar fi negrul mahon. De regulă, vei folosi lemn masiv pentru o senzație de confort și eleganță. 


Stilul contemporan in amenajarea dormitorului

Stilul modern și cel contemporan sunt de multe ori confudante deși sunt extrem de diferite. Stilul contemporan este definit de o diversitate mare de țesături, forme geometrice și culori, are o claritate a structurii, un spațiu deschis și aerisit, iluminare bună și soluții de depozitare utile. Accesoriile vor fi îndrăznețe pentru a atrage atenția prin culoare și dimensiuni. 


Dormitor in stil rustic

Stilul rustic este de obicei inspirat din natură și aduce o energie extrem de caldă și primitoare.

Lemnul este principalul material folosit în acest stil de amenajare, de aceea este bine să alegi mobilier rezistent din lemn masiv sau cu accente lemnoase.

Pentru un plus de autenticitate poți alege un lemn cu aspect nefinisat. Dacă vrei să-ți scoți dormitorul din anonimat poți include o bibliotecă sau țesături din fibre naturale: in, bumbac, lână. 


Sfaturi pentru amenajare dormitorului in stil vintage

Stilul vintage este definit de pasteluri, țesături încărcate în broderii sau imprimeuri elegante pentru a etala rafinamentul, eleganța. Se vor folosi bijuterii, elemente fine, dar și decorațiuni bogate.

Ferestrele vor avea perdele diafane pentru a lăsa lumina să pătrundă moderat.

Patul este piesa de bază a dormitorului, de aceea tablia este un element de decor, sofisticat și elegant ce poate fi decorată cu un tapet înflorat. 


Cum amenajezi un dormitor retro

Stilul retro este potrivit caselor spațioase, dar și apartamentelor mici. Include de obicei obiecte de artă, culori aprinse, texturi moi și mătăsoase. Este inspirat din amenajarea anilor ‘60 și ‘70. Accentul se pune pe elemente decorative eterogene, integrate estetic.


Sfaturi pentru amenajarea unui dormitor romantic

Dormitorul romantic este reprezentat de un pat confortabil și cochet, o canapea elegantă, fotolii stilate sau un set complet de mobilier de dormitor. De obicei patul este situat cât mai jos, mai aproape de podea. Poți instala și o cadă în cameră pentru un plus de romantism. 


Stilul minimalist in amenajarea dormitorului

Stilul minimalist este tot mai popular în ultima vreme. Efectele sale pozitive depăsesc sfera estetică. Un studiu de la Universitatea din California de Sud a demonstrat că o casă aglomerată aduce niveluri înalte de stres și predispune la depresie. Deci minimalismul este o opțiune pentru o viață liniștită. Aici vei folosi tonuri neutre precum alb, bej, gri pentru un vibe pozitiv. Te poți juca cu diferite culori pe pernele decorative, un pled pufos sau alte elemente de decor pentru un impact vizual puternic. Mobilierul este bine să fie cât mai simplu, bine definit, iar ornamentele sunt reduse la minim. 


Amenajarea dormitorului in stil eclectic

Dormitorul eclectic este o combinație de stiluri diferite. Unele persoane pot percepe stilul eclectic ca pe o grămadă de piese nepotrivite, dar de fapt există o serie de reguli privind culoarea, forma, stilul, textura pentru ca amenajarea să aibă un cadru armonios.

Se amestecă stilurile de mobilier, se va folosi o culoare sau o anumită textură care să armonizeze diferitele elemente ale camerei


Dormitorul feng shui – cum il amenajezi?

Stilul Feng Shui presupune crearea unui ambient relaxant, odihnitor prin utilizarea unor nuanțe deschise și luminoase specifice energiei feminine Yin: crem, ivoire, bleu, verde, galben. Patul este cel mai important element al dormitorului, iar întreaga amenajare a camerei ar fi bine să țină cont de forma, poziția și designul său. Patul ideal este de obicei de dimensiuni medii. 


Cum alegi culorile dormitorului?

În amenajarea dormitorului poți folosi o mulțime de culori. Cele mai potrivite culori sunt nuanțele închise cum ar fi verde, mov închis, albastru, gri închis. Poți de asemenea folosi culoarea albă pentru a crea un contrast puternic. Culoarea albastru oferă o stare de liniște, ideală pentru odihnă, pe când verdele revitalizează, oferă energie, galbenul calmează.  


Amenajarea dormitorului in culori calde

Una dintre cele mai des întâlnite culori în dormitor este paleta de portocaliu deoarece oferă senzația de confort și relaxare. Mușchii sunt relaxați de această culoare și somnul este facilitat. 


Amenajarea dormitorului in culori reci

Dormitorul verde este o idee potrivită pentru dormitor deoarece oferă senzația de optimism și prospețime. Verdele aduce sentimentul de vitalitate și de sănătate. Această culoare este extrem de versatilă atât timp cât nu alegi nuanțele stridente. 


Amenajarea dormitorului in culori neutre

Dormitorul bej, crem, galben stimulează confortul și chiar senzația de căldură. Acestea calmează sistemul nervos, încurajând relaxarea. Este bine să se folosească nuanțele calde de galben, galben muștar, galben pastel. 


Dormitorul in alb si negru

Combinația alb-negru este o dovadă de clasic, eleganță și stil. Contrastul aduce un plus de stil unui dormitor, în timp ce albul deschide camera, iar negrul dă un sentiment de sobrietate. 


Ce culori sa alegi pentru a face dormitorul sa para mai mare

În general, culorile deschise cum ar fi galben, lime, verde deschis, gri, bej ajută în crearea iluziei de dormitor mai mare. 

Care sunt principalele piese de mobilier din dormitor si cum sa le alegi

Dormitorul conține următarele piese de mobilier: pat, saltea, comodă, noptieră, dulap, surse de iluminat, perdele și draperii, covor, așternuturi și decorațiuni. 


Cum alegi patul pentru dormitor si cand poti opta pentru o canapea extensibila

Patul ideal îmbină latura funcțională cu cea estetică, iar opțiunile sunt aproape nelimitate. Cele mai comode paturi sunt cele cu tăblie tapițată în stofă și ofera încăperii un aspect plin de eleganță. 


Sfaturi pentru alegerea saltelei

Pentru maximum de confort, salteaua este extrem de importantă. Cu topper, fără topper, cu arcuri, cu spumă cu sau fără protecție, salteaua este făcută pentru a îndeplini mai multe condiții. Este recomandat să testezi mai multe pentru a o alege pe care care îți acoperă cel mai bine nevoile. 


Cum alegi noptierele

Noptierele sunt opțiunea ideală pentru a depozita lucrurile mărunte de care ai nevoie înainte de somn.

Aici poți pune rapid cartea pe care o citești înainte de somn, ochelarii, paharul cu apă, telefonul, etc. Noptierele cu rafturi sau sertare îți pot oferi mai mult spațiu de stocare pentru obiectele tale personale. 


Alegerea comodei si dulapului pentru dormitor

Comoda este o piesă de mobilier versatilă și utilă deoarece poți depozita aici aproape orice: lenjerie intimă, ciorapi, haine, prosoape sau așternuturi de pat. Comodele vin în diverse dimensiuni și sunt ușor de integrat în orice stil de amenajare. Dormitoarele clasice sau vintage conțin o comodă din lemn masiv cu ornamente detaliate, pe când cele minimaliste sau moderne includ comode cu un design simplu, cu linii clare. 

Dulapul de haine îți aduce un plus de confort dacă nu ai o cameră separată cu rol de dressing. Dacă ai un dormitor mic, este bine să optezi pentru un dulap cu uși glisante deoarece este compact și te ajută să economisești spațiu. Folosind dulapuri cu oglinzi dau impresia de spațiu extins, dar aduc și un plus de confort. 


Alegerea corpurilor de iluminat

Sursele de iluminat influențează starea de spirit, iar pentru crearea unei senzații de relaxare și liniște, ar fi bine să fii atent la ce corpuri de iluminat utilizezi. Dormitorul are nevoie de iluminat general și iluminare de accent.

Poți alege corpuri interesante cum ar fi o lustră sau un candelabru deosebit, iar pe noptieră poți amplasa o veioză pentru un plus de eleganță. 


Alegerea perdelelor și draperiilor

Perdelele și draperiile pot să schimbe complet aspectul unei încăperi deoarece aduc o pată de culoare creând personalitatea dormitorului.

Draperiile lungi din tavan până în podea sunt capabile să creeze iluzia unui spațiu larg, pe lângă faptul că aduc o notă de rafinament și eleganță. Este bine să alegi perdele sau draperii în culori calde. 


Cum alegi covorul perfect pentru dormitor

Covoarele în culori neutre aduc un aer rafinat, iar dacă vrei un contrast între pereți și mobilier covorul poate transforma total camera. Covoarele pufoase și moi oferă senzația de confort și căldură.

Lângă pat poți așeza unul de dimensiuni mici pentru a te bucura de el întotdeauna. În fața patului poți așeza unul pentru crearea unui aspect modern și elegant. 


Sfaturi pentru alegerea asternuturilor

Dacă îți dorești așternuturi care să se plieze pe latura ta romantică, așternuturile cu imprimeuri florale sunt ideale, culorile vibrante sau pale. Toate îți vor oferi rafinament și delicatețe.

Dormitoarelor moderne li se potrivesc așternuturile cu imprimeuri geometrice sau linii pentru un plus de minimalism și versatilitate. 


Cum alegi decoratiunile

Decorațiunile aduc o notă de personalitate dormitorului indiferent dacă sunt tablouri, vaze, lumânări, perne decorative sau rame foto.

Tot ce alegi îți va reflecta personalitate și stilul personal. 


Sfaturi si trucuri pentru amenajarea si organizarea dormitorului

Cum integrezi oglinda in dormitor

Oglinda este un element extrem de important deoarece are atât rol decorativ, cât și util. Acestea vin într-o gamă de modele, culori și finisaje reușind să ofere un anumit stil unei încăperi.

Oglinda ideală îți va oferi senzația de aer sofisticat, plin de prestanță. 


Cum amenajezi un dormitor cu spațiu de relaxare sau cu birou

Pentru a crea un spațiu de relaxare ai nevoie de o canapea relaxantă, cu saltea moale, veioze sau o pătură moale. Aici de obicei vei citi sau vei sta să asculți muzică. Totuși, dacă ai nevoie de un birou acasă, poți amenaja ușor un colț cu un birou micuț, un scaun de birou, o lampă și o imprimantă dacă este necesară. Poți adăuga o plantă sau un panou decorativ. 


Cum amenajezi un dormitor cu tapet

Pe pereții dormitorului poți să pui tapet care să-ți reflecte personalitatea și ideile. Tapetul este ușor de lipit, iar oferta este mai mult decât variată. În funcție de stilul de amenajare poți alege un tapet înflorat, unul cu mesaje motivaționale, modele care se repetă sau o textură inedită pe care o poți atinge.

Există, de asemenea, tapet 3D sau cu imagini, figuri geometrice, plante, paternuri. Poți să alegi și amenajare cu tapet alb.   


Dormitorul cu grinda – idei de amenajare

Dormitorul cu grindă este un dormitor rustic și este de obicei întâlnit la mansardă. De regulă se folosesc piese masive de mobilier, decorațiuni vintage sau retro, surse de iluminat difuze. 


Sfaturi pentru organizarea cat mai practica a dormitorului

Pentru a-ți organiza cât mai bine dormitorul, poți alege obiecte de mobilier care să aibă mai multe roluri cum ar fi patul cu ladă pentru depozitarea așternuturilor. Șifonierul ar fi bine să fie cât mai încăpător în afara de rolul estetic. Nu depozita în dormitor obiecte inutile. 


Idei de amenajare pentru un dormitor cu balcon

Dormitorul cu balcon este o îmbinare ideală a două spații. Deși este întâlnit destul de rar, există în casele de panouri.

Este bine să alegem un sistem de termoizolație eficient pentru ca în dormitor să nu fie frig. Aici putem utiliza orice stil de amenajare, dar să ținem cont de căldură și lumina naturală. Ai mai jos câteva idei de amenajare.  


Sfaturi pentru amenajarea dormitorului cu bani putini

Pentru a amenaja dormitorul cu bani puțini ar fi bine să ții cont de reîmprospătarea pereților, schimbarea tabliei patului, patul poate fi realizat din grinzi de lemn sau paleți, accesorizarea patului. Totul se poate face acasă cu puțină imaginație și dorință de implicare. Ai câteva idei în următoarele poze.

Share:

CONTACT

Ești pregătit pentru o nouă experiență? Suntem aici să ascultăm viziunea ta și să o transformăm în realitate.
Sediu București
Piața Dorobanților 4, Sector 1, București, România
Telefon

+4 0758 739 654

Email

contact@creativ-interior.ro