DESPRE

PREMIUM LIVING

Echipa noastră, formată din Natalia Berezovskaia și Octav Roman, este fundamentul succesului Creativ Interior. Cu peste două decenii de experiență în designul interior, acești lideri vizionari aduc o abordare distinctivă în fiecare proiect. Natalia este cunoscută pentru stilurile clasice pe care le abordează în fiecare proiect rezidențial, cu mare atenție la detalii, în timp ce Octav impresionează prin inovație și pasiune pentru spații comerciale și ospitaliere, fapt demonstrat de clienții din portofoliul nostru.

Procesul nostru creativ este dinamic și inovator, explorând constant noile materiale și tendințe în domeniu, asigurându-ne că fiecare proiect reflectă perfecțiunea și creativitatea noastră. Privind către viitor, suntem pregătiți să rămânem în fruntea industriei designului interior. Ne adaptăm și evoluăm pentru a anticipa nevoile viitorului, aspirând să redefinim standardele și să inspirăm în continuare. Cu fiecare proiect nou, ne consolidăm poziția de lideri și ne angajăm să oferim clienților noștri experiențe de lifestyle excepționale și memorabile.

ETAPELE PROIECTULUI

CREAREA CONCEPTULUI

Începem procesul prin crearea unui concept personalizat, menit să evidențieze unicitatea și originalitatea dvs. față de ceilalți competitori

LAYOUT 2D

Concretizăm funcționalitatea și fluxul corect, ilustrându-le într-un plan detaliat – 2D

MODELARE 3D

Conceptul prinde viață într-o reprezentare 3D, evidențiind detaliile și proporțiile esențiale

DETALII EXECUȚIE

Ne asigurăm că fiecare specificație tehnică este predată cu precizie, garantând că proiectul va fi implementat conform standardelor înalte pe care le-am stabilit

FINISAJE MOBILIER

Lucrăm împreună pentru a selecta materiale și finisaje, adaptate bugetului și care să se integreze perfect în conceptul general al proiectului.

COORDONARE ȘI EXECUȚIE

Ne angajăm să coordonăm fiecare etapă a proiectului, asigurându-ne că rezultatul final reflectă în mod fidel și în detaliu conceptul inițial propus.
PREMII

2021

PREMII

BIGSEE AWARD CREATIV INTERIOR

Premiu pentru NOMA Herastrau

Restaurantul NOMA, proiectat de echipa noastră Creativ Interior, a fost distins cu premiul Internațional BigSEE Interior Design Award 2021 pentru categoria Ospitalitate.

luxury lifestyle awards logo

Premiu Best Luxury Interior Design Studio in Romania

În 2021, Creativ Interior a fost desemnat cel mai bun studio de design interior de lux din România la concursul internațional Luxury Lifestyle Awards.

soimii arhitecturii logo

Laureat la Concursul Șoimii Arhitecturii 2022

În 2022, studioul nostru a fost distins cu titlul de Laureat al Concursului Șoimii Arhitecturii.

ECHIPA

Octav Roman
Founder & Commercial Manager
Natalia Berezovskaia
Co-Founder & Residential Manager
Gabriela Climov
CAD Designer
Marc Patrulius
Project Manager
Radu Mateias
3D Designer
Andra Țigănilă
Interior Architect