Design Interior Rezidențial

Design Inventiv

Găsim soluții ingenioase pentru orice tip de spațiu

Consultanță

Oferim consultanță gratuită pe toată durata proiectului

Oriunde în țară

Ne deplasăm oriunde pe suprafața României

Simulări

Randăm 3D viitoarea locație cu ajutorul softurilor de ultimă generație

Solicită o ofertă personalizată

Descriere servicii

Cum ar fi să locuiți într-o casă sau un apartament care să vă creeze toate condițiile pentru un stil de viață sănătos și echilibrat? Să știți că aceasta este posibil datorită unui design interior conceput în funcție de necesitatea clientului. Ca echipa de arhitecți specializați pe design interior rezidențial, ținem cont de toate nevoile clientului în așa fel încât rezultatul final să fie cel mult așteptat.

Experiența noastră în amenajari interioare te poate ajuta la alegerea conceptului, stilului, finisajelor sau a decorului în spațiul respectiv. Vei avea tot sprijinul nostru în ceea ce privește consultanța în design, vom propune cele mai bune idei, iar proiectul creat de noi te va ajuta să vizualizezi spațiul tău cât mai realist. Îți putem pune la dispoziție și coordonarea și execuția proiectului la cheie pentru a crea un spațiu perfect pentru fiecare cameră în parte.

Etapele proiectului

Fă cunoștință cu echipa

Suntem Octav și Natalia, arhitecți de interior și am înființat studioul Creativ Interior cu scopul de a oferi cea mai bună experință vizuală pentru clienții noștri. Ne-am specializat în amenajările Horeca pentru că ne place să aducem un aport important pentru spațiile vizitate de clienți și consumatori, totodată să creștem afacerea unui beneficiar.

Pentru noi fiecare zi începe cu o nouă provocare, de aceea punem suflet în ceea ce facem și asta se vede din lucrările pe care le-am realizat. Suntem tineri ambițioși care aduc culoare în interioarele clienților, creăm spații confortabile și îi facem pe clienții noștri cât mai fericiți.

echipa creativ interior horeca

Apariții media

avantaje caminul
domus etiquette