Design Interior Pentru Horeca

Design Inventiv

Găsim soluții ingenioase pentru orice tip de spațiu

Consultanță

Oferim consultanță gratuită pe toată durata proiectului

Oriunde în țară

Ne deplasăm oriunde pe suprafața României

Simulări

Randăm 3D viitoarea locație cu ajutorul softurilor de ultimă generație

Solicită o ofertă personalizată

Descriere servicii

Sunteți proprietarul unei locații Horeca sau aveți planul de a deschide una într-un viitor apropiat și vă întrebați: „Cum să realizați un design de interior care să aducă succes afacerii dvs?” Soluția ar fi să apelați la studio-ul nostru, Creativ Interior din București, specializată în amenajări interioare pentru Horeca, cum ar fi design interior de hotel, cafenea, restaurant, bar, club sau terase exterioare.

De ce? Pentru noi este foarte important ca fiecare client să fie tratat în exclusivitate, astfel serviciile pe care le oferim să fie personalizate în funcție de fiecare proiect în parte.

Experiența noastră în design te poate ajuta la alegerea conceptului, stilului, finisajelor sau a decorului în amenajarea spațiului. Vei avea tot sprijinul nostru în ceea ce privește consultanța în design, iar proiectul creat de noi te va ajuta să vizualizezi spațiul tău cât mai realist. Îți putem pune la dispoziție și coordonarea și execuția proiectului la cheie pentru ca să vă puteți bucura de noua locație.

Etapele proiectului

Fă cunoștință cu echipa

Suntem Octav și Natalia, arhitecți de interior și am înființat studioul Creativ Interior cu scopul de a oferi cea mai bună experință vizuală pentru clienții noștri. Ne-am specializat în amenajările Horeca pentru că ne place să aducem un aport important pentru spațiile vizitate de clienți și consumatori, totodată să creștem afacerea unui beneficiar.

Pentru noi fiecare zi începe cu o nouă provocare, de aceea punem suflet în ceea ce facem și asta se vede din lucrările pe care le-am realizat. Suntem tineri ambițioși care aduc culoare în interioarele clienților, creăm spații confortabile și îi facem pe clienții noștri cât mai fericiți.

echipa creativ interior horeca

Apariții Media

misset horeca trends hrb
revista horeca romania media forbes life romania