Design Interior Pentru Spații Comerciale

Design Inventiv

Găsim soluții ingenioase pentru orice tip de spațiu

Consultanță

Oferim consultanță gratuită pe toată durata proiectului

Oriunde în țară

Ne deplasăm oriunde pe suprafața României

Simulări

Randăm 3D viitoarea locație cu ajutorul softurilor de ultimă generație

Solicită o ofertă personalizată

Descriere servicii

Știați că majoritatea cumpărătorilor decid achiziționarea unui lucru bazându-se pe emoții? Asta înseamnă că trebuie să-l impresionați.

Cum se face asta? Ca să aveți un magazin de succes trebuie să vă pregătiți de un proces continuu, în care trebuie să investiți timp și pasiune. Este foarte important să faceți profilul corect al clientului și să creați toate condițiile pentru a-l atrage și pentru a cumpăra de la dvs. Iar primul lucru ca să-l faceți să intre la dvs în magazin este vitrina și designul de interior al magazinului. Asta înseamnă că aici trebuie să acționați și să fiți unici prin conceptul creat. Iar noi, echipa Creativ Interior venim cu un aport în acest sens.

Experiența noastră în amenajările retail te poate ajuta la alegerea conceptului, stilului, finisajelor sau a decorului în amenajarea spațiului. Vei avea tot sprijinul nostru în ceea ce privește consultanța în design, iar proiectul creat de noi te va ajuta să vizualizezi spațiul tău cât mai realist. Îți putem pune la dispoziție și coordonarea și execuția proiectului la cheie pentru a crea un spațiu comercial de succes!

Etapele proiectului

Fă cunoștință cu echipa

Suntem Octav și Natalia, arhitecți de interior și am înființat studioul Creativ Interior cu scopul de a oferi cea mai bună experință vizuală pentru clienții noștri. Ne-am specializat în amenajările Horeca pentru că ne place să aducem un aport important pentru spațiile vizitate de clienți și consumatori, totodată să creștem afacerea unui beneficiar.

Pentru noi fiecare zi începe cu o nouă provocare, de aceea punem suflet în ceea ce facem și asta se vede din lucrările pe care le-am realizat. Suntem tineri ambițioși care aduc culoare în interioarele clienților, creăm spații confortabile și îi facem pe clienții noștri cât mai fericiți.

echipa creativ interior horeca

Am amenajat spații pentru

inmedio 1 minute
elite mariaj fabrica de profile