DESIGN INTERIOR SPAȚII COMERCIALE

Transformăm conceptul dvs. în realitate
DESPRE

DESIGN INTERIOR CORPORATE

Știați că majoritatea cumpărătorilor decid achiziționarea unui lucru bazându-se pe emoții? Asta înseamnă că trebuie să-i captivați încă de la prima vedere. Vitrina și designul de interior al magazinului sunt primele elemente care atrag atenția și creează o primă impresie puternică. Aici intervine echipa noastră, Creativ Interior, cu experiența noastră vastă în amenajările retail. Ne asigurăm că fiecare aspect al designului interior este perfect adaptat profilului și nevoilor clienților dumneavoastră, contribuind la crearea unei experiențe de cumpărături memorabile.

Cu consultanță specializată în design, vă oferim sprijinul necesar pentru a transforma conceptul în realitate, iar prin coordonarea și execuția proiectului la cheie, vă garantăm un spațiu comercial de succes, care să vă distingă în mod unic pe piață.

ETAPELE PROIECTULUI

CREAREA CONCEPTULUI

Începem procesul prin crearea unui concept personalizat, menit să evidențieze unicitatea și originalitatea dvs. față de ceilalți competitori.

LAYOUT 2D

Concretizăm funcționalitatea și fluxul corect, ilustrându-le într-un plan detaliat – 2D.

MODELARE 3D

Conceptul prinde viață într-o reprezentare 3D, evidențiind detaliile și proporțiile esențiale.

DETALII EXECUȚIE

Ne asigurăm că fiecare specificație tehnică este predată cu precizie, garantând că proiectul va fi implementat conform standardelor înalte pe care le-am stabilit.

FINISAJE MOBILIER

Lucrăm împreună pentru a selecta materiale și finisaje, adaptate bugetului și care să se integreze perfect în conceptul general al proiectului.

COORDONARE ȘI EXECUȚIE

Ne angajăm să coordonăm fiecare etapă a proiectului, asigurându-ne că rezultatul final reflectă în mod fidel și în detaliu conceptul inițial propus.
PORTOFOLIU

CORPORATE

CONTACT

Ești pregătit pentru o nouă experiență? Suntem aici să ascultăm viziunea ta și să o transformăm în realitate.

Sediu București

Piața Dorobanților 4, Sector 1, București, România
Telefon

+4 0758 739 654

Email

contact@creativ-interior.ro

CLIENȚI

AMENAJĂRI COMERCIALE PREMIUM

CLIENȚI

artelier comercial thumbnail

Lenuța D – Owner Brutăria Artelier

O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Creativi, originali și atenți la nevoile și cerințele clienților până în cele mai mici detalii. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm cu o echipă tânără, dinamică și talentată. Mulțumim!

Dragoș A - Owner Showroom Esenzio

După 2 proiecte lucrate împreună pot confirma că serviciile studiolului Creativ Interior sunt cele mai de încredere. Recomand cu drag!