Categorii

DEVO Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori 2022

Pe 6 octombrie 2022 a avut loc evenimentul internațional dedicat marilor dezvoltatori și investitori din industria construcțiilor, care promovează noile proiecte reprezentative office, retail, mall-uri, industrial logistice, mixte și publice, proiecte care construiesc comunități și dezvoltă orașe – DEVO 2022 cu tema: “Orașul – Ediție Actualizată”. Parte a seriei de evenimente România Construiește, DEVO urmărește evoluția marilor proiecte de construcții în 3 etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare.

Cum se adaptează designul interior în funcție de generațiile de clienți pe segmentul HoReCa

Vremurile se schimbă, iar schimbările apar la toate aspectele vieții, cum ar fi obiceiurile zilnice și modul de a ne raporta la realitatea înconjurătoare. Aceste schimbări rapide cresc diferențele dintre generații într-un mod mult mai profund decât se întâmpla în urmă cu zeci sau sute de ani. Dar ce legătură există între acest aspect și designul interior?

Food Market – o nouă tendință în industria HoReCa

Cu siguranță, mulți dintre voi ați auzit de conceptul de Food Market sau chiar ați intrat într-un astfel de spațiu și ați cedat tentațiilor culinare de tot felul. Ei bine, Food Marketul este un concept mai nou în România, însă în plină dezvoltare, spații de acest tip încep să fie create deja în marile orașe din țară.

Cum să amenajați o trattoria și care este investiția acestuia

Trattoria este o locație tip restaurant în stil italian, mai puțin formală decât un ristorante, dar mai formală decât o osteria. Într-o trattoria accentul se pune mai degrabă pe o clientelă constantă decât pe una pretențioasă. Meniul este tipic italian și cuprinde multe tipuri de salate, de paste și secondi piatti (fructe de mare și carne bine gătită). Cuvântul trattoria se înrudește și cu termenul francez traiteur, care înseamnă firmă de catering care produce mâncare cu livrare acasă.

Cartea de vizită a hotelului: recepția și zona de așteptare (lobby)

Tehnologiile moderne schimbă nu doar funcționalitatea, ci și designul. Și aici ne referim nu doar la spații rezidențiale, dar și la unități de cazare sau Food Service. Plus, dacă mai adăugăm și situația epidemiologică din ultimii doi ani, reoganizarea radicală a fost esențială pentru adaptarea la noile norme de siguranță.