Design Interior Pentru Spații de Birou

Design Inventiv

Găsim soluții ingenioase pentru orice tip de spațiu

Consultanță

Oferim consultanță gratuită pe toată durata proiectului

Oriunde în țară

Ne deplasăm oriunde pe suprafața României

Simulări

Randăm 3D viitoarea locație cu ajutorul softurilor de ultimă generație

Solicită o ofertă personalizată

Descriere servicii

V-ați întrebat vreodată cât de important este designul de interior într-un spațiu de birou? Ținând cont de faptul că biroul trebuie să reflecte starea și statul dumneavoastră chiar este recomandat să acordați o mare atenție la designul acestuia. Fiecare manager, conducător sau o persoană de succes este o personalitate, având propriul stil și puterea de convingere, iar asta se observă după comportament, oamenii care îl înconjoară și nu în ultimul rând mediul unde își petrece timpul, mai ales cel profesional.

Dar tot dvs trebuie să creați un spațiu de lucru care să reflecte nevoile angajaților, în urma căruia să fie mai productivi și implicați în munca de zi cu zi.

Soluția? Să apelați la echipa noastră de designeri specializați în amenajări interioare de birouri, pentru că experiența noastră în design te poate ajuta la alegerea conceptului, stilului, finisajelor sau a decorului în amenajarea spațiului office atât în clădiri de birou sau spații atipice: case interbelice sau hub-uri.

Etapele proiectului

Fă cunoștință cu echipa

Suntem Octav și Natalia, arhitecți de interior și am înființat studioul Creativ Interior cu scopul de a oferi cea mai bună experință vizuală pentru clienții noștri. Ne-am specializat în amenajările Horeca pentru că ne place să aducem un aport important pentru spațiile vizitate de clienți și consumatori, totodată să creștem afacerea unui beneficiar.

Pentru noi fiecare zi începe cu o nouă provocare, de aceea punem suflet în ceea ce facem și asta se vede din lucrările pe care le-am realizat. Suntem tineri ambițioși care aduc culoare în interioarele clienților, creăm spații confortabile și îi facem pe clienții noștri cât mai fericiți.

echipa creativ interior horeca

Am amenajat spatii pentru

content speed medlife
caroli foods senrisa