DESIGN INTERIOR BIROURI & MEDICAL

Soluții personalizate pentru birouri, clinici și centre wellness

DESPRE

DESIGN INTERIOR OFFICE & HEALTHCARE

Doriți să transformați spațiul de lucru într-un mediu productiv și plăcut? Echipa noastră vă oferă soluții personalizate pentru a vă crea biroul perfect. De la optimizarea spațiului și alegerea mobilierului potrivit, până la designul ergonomic și funcțional, ne asigurăm că fiecare aspect al amenajării este adaptat nevoilor și cerințelor specifice ale afacerii dumneavoastră. Cu experiența noastră și atenția la detalii, vă garantăm un birou care să inspire și să stimuleze productivitatea angajaților.

Totodată, având expertiză în amenajările medicale și de wellness, ne concentrăm pe soluții personalizate și pentru acest segment. Într-un cabinet medical, siguranța și confortul sunt esențiale pentru pacienți, iar într-un spațiu de wellness, crearea unei ambianțe relaxante și revigorante este crucială.

Cu noi, transformați spațiul într-o experiență memorabilă și eficientă, atât pentru clienții, cât și pentru pacienții dvs.

ETAPELE PROIECTULUI

CREAREA CONCEPTULUI

Începem procesul prin crearea unui concept personalizat, menit să evidențieze unicitatea și originalitatea dvs. față de ceilalți competitori.

LAYOUT 2D

Concretizăm funcționalitatea și fluxul corect, ilustrându-le într-un plan detaliat – 2D.

MODELARE 3D

Conceptul prinde viață într-o reprezentare 3D, evidențiind detaliile și proporțiile esențiale.

DETALII EXECUȚIE

Ne asigurăm că fiecare specificație tehnică este predată cu precizie, garantând că proiectul va fi implementat conform standardelor înalte pe care le-am stabilit.

FINISAJE MOBILIER

Lucrăm împreună pentru a selecta materiale și finisaje, adaptate bugetului și care să se integreze perfect în conceptul general al proiectului.

COORDONARE ȘI EXECUȚIE

Ne angajăm să coordonăm fiecare etapă a proiectului, asigurându-ne că rezultatul final reflectă în mod fidel și în detaliu conceptul inițial propus.

PORTOFOLIU

BIROURI MEDICAL SPA

CONTACT

Ești pregătit pentru o nouă experiență? Suntem aici să ascultăm viziunea ta și să o transformăm în realitate.

Sediu București

Piața Dorobanților 4, Sector 1, București, România
Telefon

+4 0758 739 654

Email

contact@creativ-interior.ro

CLIENȚI

AMENAJĂRI BIROURI & CLINICI

CLIENȚI

design interior dental spark cover

Camelia M - Owner Dental Spark

Promptitudine, profesionalism, dedicație.. Sunt doar câteva cuvinte care pot caracteriza colaborarea mea cu echipa Creativ Interior Design. Relevant este faptul că am apelat la serviciile dumnealor nu o dată, ci de două ori, atât pentru o locație business, dar și pentru apartament rezidențial. Și a treia oară tot pe voi vă aleg!

Ana M – Owner Clinică Estetică Glow

Colaborarea cu Creativ Interior pentru clinica Glow a fost excelentă, chiar și de la distanță. Au depășit așteptările mele cu idei inovatoare pentru funcționalitate, identitate de la zero și ajutor în găsirea furnizorilor și echipelor de construcții. Recomand cu drag! PS: Nu vă temeți să lucrați la distanță cu un designer – vorbesc din experiență!