Servicii Design Interior

Design Inventiv

Găsim soluții ingenioase pentru orice tip de spațiu

Consultanță

Oferim consultanță gratuită pe toată durata proiectului

Oriunde în țară

Ne deplasăm oriunde pe suprafața României

Simulări

Randăm 3D viitoarea locație cu ajutorul softurilor de ultimă generație

Solicită o ofertă personalizată

Domeniile în care activăm

Rezidențial

Cum ar fi să locuiți într-o casă sau un apartament care să vă creeze toate condițiile pentru un stil de viață sănătos și echilibrat? Să știți că aceasta este posibil datorită unui design interior conceput în funcție de necesitatea cllientului. Detalii

Spații Comerciale

Știați că, majoritatea cumpărătorilor decid achiziționarea unui lucru bazându-se pe emoții? Asta înseamnă că trebuie să-l impresionați. Ca să aveți un magazin de succes trebuie să-l convingeți pe client să intre aici, de accea vitrina și designul de interior al acestui spațiu sunt foarte importante. Detalii

Horeca

Sunteți proprietarul unei locații Horeca sau aveți planul de a deschide una într-un viitor apropiat și vă întrebați: „Cum să realizați un design de interior care să aducă succes afacerii dvs?” Soluția ar fi să apelați la firma noastră, Creativ Interior din București. Detalii

Spații de Birou

V-ați întrebat vreodată cât de important este designul de interior într-un spațiu de birou? Ținând cont de faptul că biroul trebuie să reflecte starea și statutul dumneavoastră, chiar este recomandat să acordați o mare atenție la designul acestuia. Detalii

Serviciul de proiectare

Pentru noi este foarte important ca fiecare client să fie tratat în exclusivitate, astfel serviciile pe care le oferim să fie personalizate în funcție de fiecare proiect în parte. Serviciile noastre încep de la discuția cu clientul despre proiect; vizitarea spațiului (pentru realizarea releveului și a pozelor).

Dacă se dorește, vom pune la dispoziție contactele furnizorilor cu care avem o colaborare de încredere și vom supravegea proiectul atunci când va fi la etapa de execuție.

Consultanță

Iar dacă aveți nevoie de a împrospăta atmosfera și nu știți ce ar aduce un plus valoare spațiului, echipa Creativ Interior Studio vă stă la dispoziție cu noul serviciu de consultanță. Acest serviciu înseamnă integrarea a acelor elemente și detalii care vor face spațiul unic și unitar.

Iar dacă veți lucra cu noi, vă putem oferi cele mai bune oferte pentru materialele din domeniul amenajărilor de interior.

Etapele proiectului

Fă cunoștință cu echipa

Suntem Octav și Natalia, arhitecți de interior și am înființat studioul Creativ Interior cu scopul de a oferi cea mai bună experință vizuală pentru clienții noștri. Ne-am specializat în amenajările Horeca pentru că ne place să aducem un aport important pentru spațiile vizitate de clienți și consumatori, totodată să creștem afacerea unui beneficiar.

Pentru noi fiecare zi începe cu o nouă provocare, de aceea punem suflet în ceea ce facem și asta se vede din lucrările pe care le-am realizat. Suntem tineri ambițioși care aduc culoare în interioarele clienților, creăm spații confortabile și îi facem pe clienții noștri cât mai fericiți.

echipa creativ interior horeca

Apariții Media

avantaje aparitii media interior forbes life romania
revista caminul interior design interior rezidential domus