SERVICII DESIGN INTERIOR & ARHITECTURĂ

Soluții complete și profesioniste pentru amenajări interioare

DESPRE

SPECIALIZĂRILE NOASTRE

SPECIALIZĂRI

Suntem aici pentru a vă oferi soluții complete și profesioniste pentru amenajările interioare. Cu experiența noastră și creativitate, vă ajutăm să vă conturați spațiul într-un mod unic și funcțional. De la consultanță în design la execuție, suntem echipa de încredere de care aveți nevoie pentru a transforma fiecare proiect într-o experiență memorabilă.

Cum ar fi să locuiți într-o casă sau un apartament care să vă creeze toate condițiile pentru un stil de viață sănătos și echilibrat? Să știți că aceasta este posibil datorită unui design interior conceput în funcție de necesitatea cllientului. Detalii

Sunteți proprietarul unei locații Horeca sau aveți planul de a deschide una într-un viitor apropiat și vă întrebați cum să realizați un proiect integrat care să aducă succes și valoare afacerii dvs? Soluția este să apelați la firma noastră, Creativ Interior din București.
Știați că majoritatea cumpărătorilor decid să cumpere un produs bazându-se pe emoții? Este esențial să-i captivați. Pentru a avea un magazin de succes, este crucial să-i atrageți pe clienți să intre, motiv pentru care aspectul vitrinei și designul interior sunt deosebit de importante.
V-ați gândit vreodată cât de mult influențează designul de interior atmosfera biroului dvs.? Un spațiu de lucru bine conceput nu doar îmbunătățește productivitatea, ci și reflectă identitatea și profesionalismul. Așadar, atenția acordată designului este crucială pentru succesul și imaginea afacerii.
Oferim servicii de arhitectură, restaurări case și propuneri de redesign fațade. Ne concentrăm pe soluții inovatoare și funcționale, combinând estetica cu durabilitatea pentru a satisface nevoile clienților noștri.

ETAPELE PROIECTULUI

CREAREA CONCEPTULUI

Începem procesul prin crearea unui concept personalizat, menit să evidențieze unicitatea și originalitatea dvs. față de ceilalți competitori

LAYOUT 2D

Concretizăm funcționalitatea și fluxul corect, ilustrându-le într-un plan detaliat – 2D

MODELARE 3D

Conceptul prinde viață într-o reprezentare 3D, evidențiind detaliile și proporțiile esențiale

DETALII EXECUȚIE

Ne asigurăm că fiecare specificație tehnică este predată cu precizie, garantând că proiectul va fi implementat conform standardelor înalte pe care le-am stabilit

FINISAJE MOBILIER

Lucrăm împreună pentru a selecta materiale și finisaje, adaptate bugetului și care să se integreze perfect în conceptul general al proiectului.

COORDONARE ȘI EXECUȚIE

Ne angajăm să coordonăm fiecare etapă a proiectului, asigurându-ne că rezultatul final reflectă în mod fidel și în detaliu conceptul inițial propus.
PORTOFOLIU

DOMENII PROIECTARE

CONTACT

Ești pregătit pentru o nouă experiență? Suntem aici să ascultăm viziunea ta și să o transformăm în realitate.
Sediu București
Piața Dorobanților 4, Sector 1, București, România
Telefon

+4 0758 739 654

Email

contact@creativ-interior.ro

CLIENȚI

AMENAJĂRI INTERIOARE PREMIUM

CLIENȚI

apartament aviatiei tower thumbnail

Elena S - Owner apartament

Am ales Creativ Interior după ce am văzut portofoliul și am rezonat cu stilul lor. Cu siguranță, am făcut o alegere inspirată și suntem foarte mulțumiți de rezultatul final. Recomandăm echipa Creativ Interior.

apartament rezidential thumbnail testimonial

Camelia M - Owner apartament

Promptitudine, profesionalism, dedicație.. Sunt doar câteva cuvinte care pot caracteriza colaborarea mea cu echipa Creativ Interior Design. Relevant este faptul că am apelat la serviciile dumnealor nu o dată, ci de două ori, atât pentru o locație business, dar și pentru apartament rezidențial. Și a treia oară tot pe voi vă aleg!