Creativ Interior acum și la Timișoara

Echipa noastră Creativ Interior a deschis un nou punct de lucru la Timișoara, pe strada Martir Silviu Motohon 1A pentru a fi și mai aproape de clienții noștri din zona Transilvaniei.

Anul acesta ne-am concentrat destul de mult pe dezvoltare, iar acest lucru ne-a determinat să ne extindem în zona de vest a țării. Acum clienții noștri din zona Timișoara, Arad, Oradea, Cluj, Sibiu sau Brașov pot să ne viziteze și la noul birou aflat în incinta Showroomului Piastrelle.

Cu o experiență de peste 10 ani în proiecte de design interior pentru spații comerciale, office, HoReCa sau rezidențiale, suntem pregătiți să devenim un studio de design prezent pe toată piața națională, iar următorul target este să ne extindem și pe plan internațional.

Pentru a vă convinge de experiența noastră, vă invităm să vizionați portofoliul nostru și să aflați despre serviciul pe care îl oferim:

Proiecte  Design interior HoReCa

Proiecte Design interior Spații Comerciale

Proiecte Design interior Rezidențial

Proiecte Design interior Office

Proiecte Design interior Clinici medicale

Iar pentru mai multe detalii despre colaborarea cu echipa noastră Creativ Interior vă rog să ne contactați, datele le puteți găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *