Design interior


Ce inseamna design de interior?

Atunci când te gândești la spațiul personal, fie că este locul pe care îl numești „acasă”, fie că este locul de muncă sau locul unde îți întâmpini clienții, trebuie să ai în vedere două aspecte importante: aspectul și nivelul de confort.

Designul interior urmărește aceste două aspecte, îmbinându-le într-un mod creativ.  Este o artă a perspectivei, unde fiecare etapă este substanțială.

Pornind de la o idee, un concept sau un sentiment, echipa noastră de designeri de interior te poate ajuta să îți amenajezi locul potrivit pentru tine. De altfel, dacă ești în căutare de idei sau dorești să încerci ceva nou, echipa te va îndruma către a descoperi designul perfect pentru tine.


Care sunt etapele colaborarii cu un designer de interior?

Din momentul în care iei legătura cu echipa noastră, vom stabili etapele colaborării, pe care le vom urma împreună.

În primul rând, vom purta o discuție de început, pentru a stabili proiectul și detaliile acestuia: despre ce încăpere este vorba, care sunt ideile și dorințele tale, ce materiale vom folosi. Bineînțeles, îți vom descrie proiecte realizate în trecut de către designerii noștri de interior, pentru a-ți putea contura primele idei și impresii. După ce aceste lucruri sunt clare, vom prelua acest proiect pentru a ajunge la un rezultat final care te va satisface.

Următoarea etapă este vizionarea spațiului care urmează să fie amenajat. În momentul în care designerii sunt la fața locului, proiectul devine mai concret, este mai ușor de stabilit ce se poate realiza și prin ce metode. 

Mai apoi se vor realiza măsurătorile, mai exact releveul, pentru a avea resursele necesare întocmirii unei schițe.

Ulterior, după ce este conturată schița proiectului, vom stabili împreună detaliile importante legate de produse, culori, materiale și eventuale modificări cu privire la proiectul final.

În momentul în care schița este finalizată, îți va fi prezentată. După ce sunt stabilite ultimele modificări, se poate discuta despre partea financiară care va ajuta la valorificarea proiectului.


Echipa Creativ Interior

Echipa Creativ Interior are ca scop finalizarea fiecărui proiect într-o manieră profesionistă, ancorată în estetică desăvârșită, funcționalitate și bun-gust. O echipă tânără, unită, care se bazează pe sentiment, pe idee și pe concept, care este mereu în căutare de „mai bine” și care nu se teme de o provocare. Creativitatea și spontaneitatea, îmbinate cu o bună comunicare sunt punctele forte ale designerilor noștri. 

În funcție de dorințele și așteptările tale și de spațiul disponibil, rolul echipei noastre este să îți satisfacă nevoile și să îți deschidă noi perspective cu privire la acest proiect. 

Așa cum omul face locul, și locul îl poate face pe om, îi poate aduce confort și îl poate încărca cu energie pozitivă. 


Ce servicii oferim

Creativ Interior nu se limitează când vine vorba de încăperile care pot fi amenajate. Ne vom ocupa cu atenție și cu dedicare de spațiul pe care îl ai la dispoziție, pornind de la locuințe, birouri, cabinete medicale/stomatologice, HoReCa, spații pentru complexuri rezidențiale. 

Suntem dornici de a putea să-ți oferim confortul pe care îl dorești și îl meriți.


Design interior pentru locuinte

Așa cum se spune, nicăieri nu este ca acasă – și nu orice casă este cu adevărat „acasă”. Dacă ești în căutare de idei pentru a-ți amenaja apartamentul, garsoniera sau chiar vila, Creativ Interior te va ajuta să obții cel mai potrivit rezultat. Sentimentul de confort, de intimitate și de ușurare trebuie să predomine în momentul în care ajungi acasă, iar noi vom lucra atent și în detaliu pentru a realiza acest proiect. Pornind de la dimensiune, încăpere și materiale disponibile, rezultatul va fi, cu siguranță, satisfăcător.


Design interor pentru birouri

În majoritatea cazurilor, petrecem destul de mult timp la locul de muncă. Acel timp petrecut la birou trebuie să fie mai mult decât productiv, trebuie să ne ofere confort și încredere, trebuie să ne ajute să ne depășim propriile performanțe. Dacă dorești să îți amenajezi biroul într-un mod atrăgător, sau dacă plănuiești să le oferi angajaților tăi un loc plăcut în care să-și desfășoare activitatea, echipa noastră te poate îndruma înspre realizarea acestui proiect. 

birouri IT boiangiu bucuresti cover

Design interior in domeniul HoReCa

HoReCa este un domeniu complex, care necesită dedicare și care este în continuă mișcare. Noi tratăm afacerea ta cu seriozitate, suntem în căutare de idei noi și suntem la curent cu noile trenduri. Consideri că este momentul să amenajezi sau săi reamenajezi spațiul în care îți desfășori activitatea? Ideile tale sunt importante, iar echipa noastră te va ajuta să le aduci la viață, pentru a-ți dezvolta afacerea și pentru a satisface și nevoile clienților tăi.


Design interior pentru cabinete medicale/stomatologice

Modul prin care poți face vizita la un cabinet medical sau stomatologic mai puțin înfricoșătoare este prin designul interior. Pacientul trebuie să aibă un sentiment de ușurare, de confort în momentul în care ajunge în încăperea cabinetului respectiv. Cum poți face asta? Printr-un design aerisit, confortabil, primitor. 

design interior dental spark cabinet

Design interior pentru complexuri rezidentiale

Dacă ne gândim la cuvântul „modern” trebuie să îl asociem cu un complex rezidențial. Echipa Creativ Interior nu se teme de provocări, suntem deschiși să modernizăm și să adaptăm spațiile pentru a aduce comoditate și eleganță.

Discutam cu clientul aici daca acestea sunt domeniile sau daca mai adaugam ceva.


Cat costa un designer de interior?

În momentul în care ajungem să ne gândim la prețul proiectului și al serviciilor oferite, trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte, cum ar fi complexitatea proiectului, materialele folosite, dimensiunea spațiilor de lucru și calitatea rezultatului final. Raportul calitate-preț al serviciilor noastre este avantajos, astfel te îndrumăm să iei în considerare faptul că este o investiție de lungă durată. Cea mai bună calitate a rezultatului final este scopul nostru principal.


De ce sa alegi un designer de interior? Avantaje si beneficii

Designerul de interior este cel care vine cu un sfat util, cu o perspectivă pe care a dobândit-o prin muncă și exercițiu. În mod evident, talentul este un mare avantaj când vine vorba despre idei și viziune. Echipa noastră de designeri de interior este mereu dispusă să te inspire, să te îndrume și să modeleze noi concepte, unele rafinate și moderne, altele curajoase și „diferite”. 

Fiecare proiect este o provocare pe care noi o acceptăm cu interes și nerăbdare, iar rezultatul final este cel mai important. Pe lângă rezultatul final, contează și modul în care vom colabora, punând accent pe ceea ce îți dorești, încercând să te ajutăm să te bucuri cât de mult se poate de spațiul de care dispui. 

Pornind de la o foaie albă, echipa Creativ Interior își lasă amprenta pe fiecare proiect prin culori, forme, idei și sentimente, pentru a-ți ușura munca, pentru ai diminua stresul deja existent legat de încăperea care trebuie să fie amenajată. Locul tău va fi unul complet și confortabil, printr-o colaborare interesantă și deloc costisitoare.


Proiectele noastre

Share:

CONTACT

Ești pregătit pentru o nouă experiență? Suntem aici să ascultăm viziunea ta și să o transformăm în realitate.
Sediu București
Piața Dorobanților 4, Sector 1, București, România
Telefon

+4 0758 739 654

Email

contact@creativ-interior.ro