DEVO Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori 2022

Pe 6 octombrie 2022 a avut loc evenimentul internațional dedicat marilor dezvoltatori și investitori din industria construcțiilor, care promovează noile proiecte reprezentative office, retail, mall-uri, industrial logistice, mixte și publice, proiecte care construiesc comunități și dezvoltă orașe – DEVO 2022 cu tema: “Orașul – Ediție Actualizată”. Parte a seriei de evenimente România Construiește, DEVO urmărește evoluția marilor proiecte de construcții în 3 etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare.
Iar colegul nostru Octav Roman a fost speaker la acest eveniment la sesiunea “WORKING EXPERIENCE DESIGN”  în care a povestit despre experiența echipei Creativ Interior, tendințele și viitorul spațiilor de birouri pe piața națională și internațională.
 „Cred că orice proiect este unic, așa cum orice client are particularitățile sale, jobul meu este acela de a-l identifica și de a-i oferi cea mai bună experiență printr-un design unicat și creativ. Ascultă, creează, implementează, găsește soluții, fii pozitiv, oferă mereu ceea ce spui, fii inspirat” afirmă Octav Roman

Poze: România Construiește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *