Eleganta fototapetului floral creativ interior

Eleganta fototapetului floral

Lucrand la un proiect nou, m-am gandit: de ce sa nu combit designul interior cu putina scenografie? Si cum as putea sa o fac? Avand libertatea clientului, am decis sa propun un fototapet mural cu motiv floral.

Efectul? Wow….. le-a placut, pentru ca imaginea creata a fost una dramatica, dar eleganta. Asa ca azi am abordam acest subiect: cum sa folosim un fototapet floral in amenajarile interioare?

Cei care considera ca un tapet floral este „demodat”, se inseala profund, sau pur si simplu nu sunt in curs cu noutatile si tendintele. Tapetul modern, chiar mural, cu motive florale nu are nimic de-a face cu modelele de tapet repetitiv si plictisor pe care il stim de acum 20 de ani. Vreau sa va demonstrez ca puteti folosi cu incredere acest tip de accent in locuinta sau chiar in spatiile comerciale sau Horeca.

Eleganta fototapetului floral

Flori pe pereti – un accent colorat

Cea mai importanta tehnica folosita in amenajarile de interior o reprezinta accentul – un perete colorat, care va atrage atentia. Acest accent poate fi creat printr-o lavabila cu o culoare puternica, insa nu putem compara cu nimic un perete cu model floral..

Flori pictate ca element de arta sau pictura murala

Cat de bine arata o pictura pe tot peretele, unde vedeta compozitiei o reprezinta flori supradimensionate. Acest fototapet poate imita pictura in ulei, care va creste valoarea ambiantei. Tapetul poate fi utilizat in amenajarile in stil Art Deco, cel englezesc sau neoclasic.

Eleganta fototapetului floral

Ce tehnica de desen folosim?

Ar parea, ca un tapet floral nu are ce cauta intr-o amenajare de birou. Dar o imagine cu flori desenate tehnic chiar vor schimba interiorul si atmosfera.

Asa dar, schitele, desenele tehnice, pagini din carti botanice sunt cateva din variante pe care le puteti adapta spatiului.

Eleganta fototapetului floral

Exista un loc pentru flori intr-un interior masculin?

Dupa cm arata practica – Exista! Principalul aspect de care trebuie sa tineti cont este alegerea corecta a culorii si a motivului. De exemplu, un fototapet de culoare albastru inchis va aduce un aspect „mai brutal” in amenajarea creata.

Un model discret

In cazul in care incaperea unde v-ati propus sa folositi un tapet este destul de mica, iar tavanul avand o inaltime joasa, atunci un motiv floral stilizat in culori neutre se va adapta perfect si chiar va arata foate elegant.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *