Festivalul brazilor de craciun 2016 creativ interior

Festivalul Brazilor de Crăciun 2016 -„Senzatiile Copilariei”

Anul acesta echipa Creativ Interior a fost invitată să participe pentru pima dată la un eveniment caritabil de strângere de fonduri, având ca punct central licitația brazilor la Festivalul Brazilor de Crăciun, ediția 2016. Ne-am propus să ne implicăm în susținerea educației copiilor proveniți din medii defavorizate, de aceea prin crearea braduțului nostru „Senzațiile Copilăriei” am adunat fonduri, cu care organizația Salvați Copiii va putea ajuta acei copii nevoiași.

Povestea bradului:

„Senzațiile copilăriei” creat de colegul nostru Octav Roman, susținut de Fabrica de Profile.

Conceptul bradului are la bază ideea de a crea un obiect decorativ multifuncțional care să transmită emoție și să insufle starea sărbătorilor de iarnă.
Bradul este inspirat din stilul Art deco prin forma geometrică abstractă, dar și prin materialul din care este realizat – metal auriu. Vârful bradului reprezintă un corp de iluminat care proiectează cuvintele ce descriu copilăria, și anume: „white” – puritatea copiilor, dar în același timp și albul zăperii, atât de îndragit de ei; „laugh” – râsetul necondiționat al celor mici și „smile” – zâmbetul, care reprezintă cel mai frumos lucru primit de la copii. Partea inferioară a corpului de iluminat pune în valoare ceea ce ne duce cu gândul la iarnă și anume fulgii de nea, realizați prin printare 3D. Iar elementul cheie care reprezintă EMOȚIA este colajul de picturi realizate de copiii de la grădinița American Lycetuff Romania.
Prin acest brad am incercat să întruchipăm atât un obiect care să completeze atmosfera de sărbatoare celui care îl va avea în acest Crăciun, dar și amintirea plăcută că anume copiii sunt cei care ne fac viața împlinită!

Vezi cu ce brăduț am participat la licitație în anul 2017

Cu acest eveniment ne bucurăm cu am reușit să aducem un aport copiiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Dar și TU poți face o faptă bună, indiferent de contribuția ta, fie cu bani, haine sau mâncare, aceasta este foarte importantă pentru cei care au nevoie. DONEAZĂ și TU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *