Festivalul brazilor de craciun salvati copiii creativ interior

Festivalul Brazilor de Crăciun 2018 – ”Emoție înrămată!”

Și în anul 2018 suntem mândri că am participat pentru a treia oară la Festivalul Brazilor de Crăciun prin organizația Salvati Copiii Romania. Un eveniment caritabil de strângere de fonduri dedicat accesului la educație pentru copiii proveniți din medii defavorizate.
De data aceasta, colegul nostru Octav Roman, împreună cu atelierul Stwoodio au creat un brad sub tematica – ”Emoție înrămată!”.
Povestea bradului:
Ideea a plecat de la gândul că oricât de dificilă a fost perioada istorică prin care a trecut România și oricât de tulburi au fost evenimentele, perioada Crăciunului a fost mereu calmă și liniștită. Orașele țării, sugerate prin planuri suprapuse care ilustrează schematic Bucureștiul, Constanța și Brașovul, orașe simbol, fulgii de nea care cad în formă de brad de Crăciun și lumina care spală toate gândurile rele simbolizează conceptul prezentat.

Cu acest eveniment ne bucurăm cu am reușit să aducem un aport copiiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Dar și TU poți face o faptă bună, indiferent de contribuția ta, fie cu bani, haine sau mâncare, aceasta este foarte importantă pentru cei care au nevoie. DONEAZĂ și TU!

Octav Roman, Creativ Interior & Stwoodio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *