Apartament 3 camere – Complex „Nordis” București

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 90 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept –  Linii clare, culori neutre, mobilier minimal

Stilul amenajării – Loft-modern

Materiale folosite – Lemn natural (parchet stratificat, panouri pereți, mobilier cu furnir), lavabilă, metal (inox și alama), piatră naturală și plăci ceramice, beton aparent

Gama cromatică – Mai multe nuanțe de gri deschis, gri antracit, culoarea lemnului și câteva accente galbene.

_________________________________

_________________________________

Proprietarii, un cuplu modern și foarte activ, și-au dorit un spațiu cât mai curat și lipsit de aglomerație. Fiind iubitori de culori neutre de griuri și bejuri, ne-am propus să realizăm un proiect în tonuri pastelate, în care griul se adaptează foarte bine cu stilul ales.

Așa cum ambianța interioară este destul de neutră, parchetul care imită dușumeaua sparge monotonia, iar câteva accente de culoare adaugă viață întregului spațiu. Sufrageria este compusă doar din mobilier funcțional, astfel crează o atmosferă aerisită: o canapea generoasă, un fotoliu de accent, măsuță de cafea și zona cu comoda TV și câteva rafturi. Dormitorul matrimonial, deși la fel de neutru, prin pereții tapițați te duce cu gândul la camerele de hotel foarte confortabile.

Camera copilului este o pată de culoare a întregului apartament. Am ales un fototapet abstract ca punct de interes al camerei, în rest, mobilierul este în tonuri pastelate. Find o cameră de baiețel, am mers pe culori de bleu, bej, gri.

Bucătăria, foarte minimalistă în zona de lucru, unde accentul este pus pe zona de luat masa, cu câteva scaune galbene și albastre. Finisajele reprezentative ar fi: ardezia de pe peretele cu masa și onyx-ul din zona blatului de lucru.

Cele două băi sunt tratate și ele destul de netru. Prima baie matrimonială este în tonuri de gri cu un perete accent din granit. Cea de-a 2 baie este în culori de alb și gri deschis în combinație cu un placat de marmură.

_________________________________