design interior apartament mamaia nord

Apartament Vacanță Sea View Luxury

Eleganță și funcționalitate într-un apartament din Mamaia Nord
design interior apartament mamaia nord riflaje pereti

Povestea

Acest apartament de vacanță din Complexul Sea View Luxury Residence, Mamaia-Nord, a fost conceput pentru a oferi o experiență relaxantă și elegantă într-un spațiu compact. Cu o suprafață de doar 42 mp, provocarea principală a fost să integrăm holul de intrare, bucătăria, zona de luat masa și sufrageria într-o singură încăpere, menținând în același timp funcționalitatea și estetica. S-a urmărit maximizarea spațiilor de depozitare, fără a compromite stilul sau confortul. 

Rezultatul este un apartament modern și elegant, cu detalii glam. S-au folosit profile decorative, lavabilă, fototapet, metal auriu, MDF vopsit, mozaic și plăci ceramice cu imitație de marmură și terrazzo. Paleta cromatică include accente albastre și turcoaz pe un fundal neutru de bej și alb, creând o atmosferă relaxantă și sofisticată. Deși bugetul a fost limitat, calitatea nu a fost compromisă: finisajele, sanitarele, bateriile și electrocasnicele provin de la branduri de renume, iar mobilierul a fost realizat la comandă pentru a optimiza spațiul. Apartamentul este perfect echipat pentru vacanțe, oferind un refugiu elegant și funcțional pentru cei care îl vor folosi.

design interior apartament mamaia nord baie
design interior apartament mamaia nord sufragerie bucatarie
design interior apartament mamaia nord sufragerie
design interior apartament mamaia nord dormitor

Localizare: Complex Sea View Luxury Residence, Mamaia-Nord

Suprafață: 42 mp + 14 mp terasă

Anul finalizării: 2021

Concept: Apartament de vacanță, amenajat în stil coastal cu nuanțe mediteraneene

Stilul amenajării: Modern elegant cu detalii glam

Materiale folosite: Profile decorative, lavabilă, fototapet, metal auriu, MDF vopsit, mozaic, plăci ceramice imitație marmură și terrazzo

Gamă cromatică: Accente albastre și turquise pe fundal neutru de bej și alb

Fotograf: Alexandru Prodan