Cabinet stomatologic Dental Spark, București

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafața – 50 mp

Anul finalizării – 2018

Concept – De a schimba imaginea sterilă a unităților medicale în spații primitoare și chiar colorate

Stilul amenajării – Modern

Materiale folosite (antibacteriene) – Covor PVC, lavabilă, fototapet și tapet, sticlă securizată. Mobilierul a fost realizat la comandă din PAL uni lucios, imitație de lemn și MDF vopsit

Gama cromatică – Alb, gri și accente de culoare: verde, lila și galben

_________________________________

_________________________________

Amenajarea spațiului a început cu propunerea de a crea ceva personalizat spațiului. Iar acest element îl reprezintă fototapetul din hol și cele 2 cabinete, grafica cărora a fost realizată de echipa noastră și printată pe suport tip canvas, dar tratat antibacterian.

 

Spațiul trebuia să fie foarte bine organizat și să reflecte curățenia, ceea ce într-un cabinet medical înseamnă încredere. Această nevoie se regăsește în linii drepte ale mobilierul și cât mai puține zone unde se poate strânge praful sau murdăria. Totuşi, amprenta noastră a fost să aducem viață acestui spațiu, de aceea accentele de culoare (verde, lila și galben/ocru, culorile preferate de clientă) nu puteau lipsi aici.

_________________________________

Poze: Alexandru Prodan

2 thoughts on “Cabinet stomatologic Dental Spark, București

  1. Buna ziua!As dori amenajarea unui cabinet stomatologic,cu un singur scaun ,o alta camera cu aparatura medicala .doua bai existente deja, doua holuri (1 intrare ,2. sala de asteptare,toate acestea avand o suprafata d 37.40 m2. Scaunul ,mobilierul si accesoriile dorite ar fi pe culoarea alb- lila ,ca in imaginea de mai sus.Nu stiu ce detalii ar mai trebui.As dori si un pret estimativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *