Design interior Apartament 3 camere, Vida Herestrău

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafață – 90 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – Provocarea de a crea o atmosferă dramatică

Stilul amenajării – Glamour contemporan cu influențe Art-Deco

Materiale folosite – Lavabilă, profile decorative, fototapet, placări tapițate cu catifea , MDF vosit și PAL, lemn, alamă

Mobilier – Cea mai mare parte a mobilierului este realizată la comandă, excepție fac piesele mici de mobilier

Gamă cromatică – Culori închise, dramatice: gri, roz prăfuit

_________________________________

_________________________________

Suntem mândri să vă prezentăm un nou proiect rezidențial premium semnat de echipa Creativ Interior. De data aceasta am experimentat un nou stil, mult mai îndrăzneț, dar în același timp foarte expresiv – stilul Glamour cu o atmosferă dramatică, pe care și-au dorit-o clienții.

Apartamentul este localizat în complexul rezidențial Vida Herestrău din București și este compus din 3 camere și 2 băi. Deoarece a fost predat finisat de către dezvoltator, noi am evitat să modificăm compartimentarea spațiului. În schimb am intervenit parțial la electrică și iluminat. Iar finisajul pereților a fost regândit în totalitate. Pentru a crea atmosfera dramatică am ales mai multe nuanțe de gri-uri regăsite în culoare pereților și a mobilierului din întreaga locuință. Excepție face doar camera copilului, unde am combinat rozul prăfuit cu un gri cald.

Din cauza bugetului limitat, pentru execuția mobilierului și a placărilor de pereți am optat atât pentru MDF vopsit, dar și pentru PAL melaminat, combinat cu profile metalice din alamă și oglinzi fumurii.

Există câteva elemente importante care fac acest proiect special, și anume: ușile metalice aurii cu sticlă care delimitează sufrageria de bucătărie, fototapetul din sufragerie și compoziția creată din placările și panourile tapițate regăsite în toate camerele.

Datorită dorinței clienților de a experimenta și încrederea în echipa noastră, am reușit să deschidem o nouă perspectivă în materie de proiecte premium și inovatoare pe piața românească!

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *