Design Interior birouri IT, București

______________________________

Localizare  –  București, România

Suprafață – 275 mp

Anul finalizării – 2020

Concept –  Crearea unei tematici expresive inspirată din lumea IT și travel

Stilul amenajăriiModern

Materiale folosite – Mochetă personalizată, Mobilier curstom din MDF vopsit și furniruit, tablă perforată, tapet print, decor pereți verzi din mușchi

Gamă cromatică – Culori vii combinate cu tonuri neutre de alb și gri antracit, lemn natur

_________________________________

Poze: Creativ Interior

_________________________________

Tot mai mulți clienți pe zona de Office caută soluții inovative în amenajarea spațiilor de lucru pentru angajații săi, iar o tematică jucăușă și în același timp să reflecte domeniul de activitate al companiei este tot mai cerut. Așa am ajuns să colaborăm cu o echipă de IT care și-au dorit un mediu de lucru relaxant, confortabil și totodată să fie mult mai friendly.

Birourile sunt distribuite pe 3 nivele (etajul 1, 2 și masnsarda), pe când parterul este dedicat recepției, iar subsolul – zonei entertaiment care cuprinde un spațiu de socializare și jocuri, dar și un loc dedicat celor care vor să se retragă pentru a medita sau a petrece puțin timp în aer liber (în curtea interioară).

Mobilierul și decorul au fost personalizate și adaptate în funcție de nevoiele clienților, dar și de arhitectura spațiiului. Avantajul acestei colaborări a fost că am avut deschiderea din partea clienților să ne ocupăm de tot ce înseamnă concept, implementare, soluții de automatizare sau iluminat. Până și grafica a fost gândită pentru fiecare perete în parte.

_________________________________

Proiect concept 3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *