Design interior Conac în stil clasic contemporan București

_________________________________

Localizare  – București, România

Suprafață – 340 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – Atmosferă elegantă integrat într-un conac clasic

Stilul amenajării – Clasic contemporan

Materiale folosite – Profile decorative, parchet intarsiat, tapet Lincrusta, lavabilă, vopsea decorativă, profile de alamă, cristal

Gama cromatică – Neutră (bejuri, rozuri, taupe), maro, detalii aurii

_________________________________

_________________________________

Un nou proiect rezidențial de lux face parte din portofoliul Creativ Interior. De data aceasta am avut ocazia să experimentăm amenajarea unui conac cu o arhitectură clasică construit de la 0.

Proiectul combină o paletă de culori bogate, fine de bejuri și taupe, cu texturi și finisaje naturale elegante, care crează imaginea de lux regăsită în toată locuința. Aici nu s-a făcut rabat de la calitate, ba din contra, s-au dorit elemente speciale, iar în acest caz am ales să propunem tapetul în relief de la Lincrusta sau parchet intarsiat cu diverse esențe prețioase de lemn. Am optat pentru candelabre bogate cu pandantive din cristal, profile decorative de pereți personalizate. Pentru mobilier am ales că lucrăm cu brandul Mavis deoarece toate piesele sunt realizate din lemn masiv, iar tapițeriile din catifea și mohair sunt de cea mai înaltă calitate. Chiar și mobilierul pentru dressingul matrimonial, care este modular, a fost comandat de la Mavis.

Dacă toată locuința a fost amenajată în stil clasic cu influențe contemporane, pentru camera copilului, care este destinată unei adolescente, am propus un stil ușor mai modern, având linii drepte, culori mai rezervate și neutre. Chiar și mobierul ales este mult mai simplist.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *