Penthouse Art Deco modern, Asmita Gardens, București

_________________________________

Localizare  – Complex rezidențial Asmita Gardens, București, România

Suprafață – interior 250 mp + terasă 250 mp

Concept – Atmosferă dramatică și elegantă

Stilul amenajării – Art Deco modern

Materiale folosite – Plăci ceramice de dimensiuni mari, vopsea decorativă, parchet triplustratificat, profile decorative, placări pereți cu panouri furnir lemn

Gama cromatică – alb, gri, negru, culoarea lemnului de nuc, accente aurii

_________________________________

_________________________________

O atmosferă dramatică prin tonuri întunecate și nuanțe puternice, crează din acest design interior un duplex unicat, în care eleganța își găsește confortul.

Caracteristica de bază este Art Deco-ul care se regăsește în fiecare element gândit în acest proiect. Compartimentarea este una fluidă, spațiile se leagă unele de celalalte prin zone de relaxare, mobilier de cea mai bună calitate, iar intimitatea dormitoarelor este dată de închideri cât mai funcționale ce vin adiacent – baie sau dressing.

Pardoselile sunt tratate cu parchet triplustratificat, pereții în vopsea decorativă combinată cu plăci ceramice de dimensiuni mari, iar profilele metalice aurii vin în susținerea stilului de design interior premium.

Mobilierul a fost gândit să îmbine arhitectura ușor industrială cu conceptul de design interior, un mix de modern cu neoclasic.

Terasa am vrut să o creăm cât mai aerisită, dar să transmită un aer exotic, o oază de relaxare într-un cadru urban.

Credem în designul de calitate, și tocmai de aceea promovăm un stil cât mai îndrăzneș, unde clasicul se transformă și îți schimbă viața în cel mai plăcut mod.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *