stilul rustic

Stilul Rustic Modern

Stilul Rustic-Modern este un termen nou in designul interior, devenind din ce in ce mai popular si raspandindu-se destul de repede. Tendinta de a fi aproape cu natura si de a folosi elementele in starea lor naturala, cum ar fi lemnul brut, panza de bumbac rustica si argila pentru ceramice in combinatie cu elemente moderne: plasticele sau inoxul, creaza un farmec aparte, primitor si in acelasi timp “la moda”.

Cheia acestui spatiu rustic modern este o pardoseala din lemn natur (mai putin prelucrat), elemente arhitecturale consevate expuse, mobilier modern si multe accesorii si texile cu motive rustice-traditionale, cum ar fi fi perne si covorul cu broderii traditionale, oale si vase din ceramica si metale imailate, corpuri de iluminat cu abajururi din textil si felinar din sticla.

Stilul Rustic Modern

Schema de culori este foarte simpla, compusa din culori neutre de lemn natur, tapiterie gri sau vase in culori deschise, insa acentele sunt create cu ajutorul unor elemnete decorative cum ar fi broderiile de pe covor, perne sau stergar rustic.

Acest stil are o eleganta aparte, un confort de “altadata” intr-o lume moderna! Cel mai important este ca te poti adapta foarte usor acestei ambiante primitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *