Armonie sau accent în designul interior

În activitatea noastră ne confruntăm foarte des cu diverse interioare și uneori chiar dificile ca formă și poziționare. De cele mai multe ori, oamenii încearcă să creeze tot felul de accente în casele lor: să evidențieze un perete prin înrămarea unor tablouri sau prin lipirea unui tapet, doar de dragul de a înfrumuseța încăperea. Dacă proiectul nu este urmărit de un designer și vă bazați doar pe sfaturile prietenilor și al cunoștințelor, aveți grijă să nu ajungeți exact la rezultatul opus celui dorit.

Cu toții admirăm frumoasele cataloage și reviste sau fotografii de pe internet. Ne inspirăm după pozele cu scenografii perfecte din cataloage, însă dacă transpunem ceea ce vedem acolo în realitate, de cele mai multe ori nu se vor potrivi.

Atunci care este motivul? Scenografia din poze vinde imaginea și des puteți cădea în capcana de a le cumpăra fără să luați în calcul spațiul de care dispuneți. Desigur, coincidențele sunt plăcute, în care toate detaliile sunt bine asortate și cează un interior complet, însă acest lucru se întâmplă foarte rar.

Citește și despre Adevărul despre un design interior de succes

Soluția cea mai bună în care câștigați și timp și economisiți bani este să angajați un designer sau decorator, care vă poate sfătui și îndruma pentru a face alegerea corectă și cea mai bună pentru locuința dvs. Cunoștințele și experiența acestora ajută la realizarea unei completări perfecte, fie este vorba de textile, mobilier, finisaje pentru pereți sau covoare – totul trebuie să fie armonizat, indiferent dacă imaginea finală va fi una foate neutră sau din contra, una cu accent pe un element.

Și vă mai dau un sfat. Să nu vă fie frică de culoare! Multe din locuințele noastre sunt destul de întunecate și ferite de lumina soarelui. De ce să nu aducem puțină lumină în casele noastre? Culorile calde și vii ar completa un spațiu închis și ar readuce energia de care avem nevoie.

Iar dacă v-ați hotărât să adăugați un plus valoare spațiului sau aveți nevoie, pur și simplu, de un sfat, echipa nostra vă stă la dispoziție, contactează-ne aici.

Sursă poze: Pinterest

Share:

CONTACT

Ești pregătit pentru o nouă experiență? Suntem aici să ascultăm viziunea ta și să o transformăm în realitate.
Sediu București
Piața Dorobanților 4, Sector 1, București, România
Telefon

+4 0758 739 654

Email

contact@creativ-interior.ro