Design interior apartament Valletta

Apartament 4 camere în stil Neoclasic – Complex Rezidențial „Valletta”

_________________________________

Localizare  –  Complex rezidențial Valletta Residence București, România

Suprafața – 90 mp

Anul finalizării – 2018

Concept – Un spațiu aerisit dar foarte elegant în același timp

Stilul amenajării – Stilul Neoclasic-Contemporan

Materiale folosite – Lavabilă, tapet, profile decorative, mobilierul realizat la comandă și piese de mobilier ale marilor branduri internaționale – Gold Confort, Cortezari, Shuller sau Eichholtz

Gama cromatică – Culori liniștite și calde: bejuri, rozuri, grejuri, completate cu detalii aurii sau de alamă

_________________________________

_________________________________

Avem plăcerea să vă prezentăm un nou proiect de amenajare a unui apartament de 4 camere, situat în complexul rezidențial „Valletta” din București. Acesta este un proiect premium unde s-a pus accent pe calitatea materialelor, a mobilierului și a execuției.

Încă de la începutul discuției cu clienții, ne-am creat o imagine generală despre cum va arăta următorul proiect, de aceea am propus să fie amenajat în stil neoclasic și contemporan. Aspecte importante: să fie foarte luminos, cald și cu detalii elegante. De aceea am apelat la câteva branduri de renume pentru a crea designul: Cortezari, Gold Confort, Eichholtz, Shuller, Fratelli Barri sau Masiero.

Pentru partea de compartimentare am intervenit cu mici schimbări față de planul inițial: deschiderea bucătăriei cu sufragerie (din cauza spațiului destul de limitat din bucătărie), mărirea grupului sanitar mic (pentru a putea încadra și o cabină de duș, iar în acest sens s-a micșorat debaraua), iar cele două băi din mijlocul apartamentului au fost unite pentru a crea o baie matrimonială mai aerisită cu acces din dormitorul matrimonial.

Pentru finisajele pereților am folosit profile decorative cu care am creat compoziții pe pereți (brâuri, cornișe sau plinte), lavabilă, tapet de mătase pentru dormitorul matrimonial), tapet pentru zona holului de intrare și fototapet (pentru camera copilului). Pentru pardoseală, am optat pentru parchet stratificat, model chevron, iar pentru băi: gresie și faianță cu imitație de marmură, mult alb combinat cu elemente aurii. Plăcile ceramice cu imitație de marmură se regăsesc și în bucătărie pentru blatul de lucru și peretele din aceeași zonă.
Tot ce înseamnă mobilier la comandă este realizat din MDF vopsit și frezat cu detalii (mânere, cornișe pe anumite zone și oglindă fumurie) având un finisaj elegant de alamă. Celelalte piese de mobilier sunt propuse de la branduri internaționale. Am vrut foarte mult să ne axăm pe textile prețioase, cum ar fi catifeaua și satinul.

_________________________________