Design Interior Restaurant Nowa București

_________________________________

Localizare  – Șos. Nordului,  București

Suprafață – 220 mp

Anul finalizării – 2021

Concept – Bistro urban

Stilul amenajării – Modern cu tente industriale

Materiale folosite – Pardoseala vinilică, profile decorative, lavabilă, mochetă, tapet

Mobilier – Winroof, producție locală

Gama cromatică – culori pastelate cu accente vibrante – bleu, orange, galben citron

_________________________________

Poze: Alexandru Prodan

_________________________________

Cum ar fi să iei masa pe veranda unei case frantuzești interbelice? Poate oricine a vizitat Parisul sau zonele vechi din București, nu a putut să nu remarce casele de odinioară pline de farmec și spectacol architectural.  Închide ochii și imaginează-ți mirosul de dușumea din stejar lăcuit ce scârțâie ușor, că ești țnconjurat de flori și verdeață cu miros de busuioc și anason, iar ceaiul de iasomie din ceașcă Rosenthal se îmbină perfect cu o brânză Sain Mercellin la cuptor cu miere, trufe și snacksuri de pâine. Ești în poveste deja?

De aici a plecat conceptul noului restaurant fusion NOWA, ideea unui prânz perfect în parc cu oamenii dragi ție, unde meniul atent gândit te răsfață și îți îmbie simțurile. Fie că iei țcina, că bei o cafea perfect prăjită dimineața împreună cu o porție de ouă Benedict sau faci un eveniment ce îți va rămâne în memorie, noua locație este exprimarea autentică a unei experiențe de top, ce te va face cu siguranță să îi devii client fidel.

Stilul de design interior îmbină cu succes feelingul verandei ce stă la baza conceptului cu aspectul industrial al clădirii de birouri, mobilierul tapițat cu catifeluri și stofe de import de cea mai bună calitate , canapelele în cadrele metalice care au ca idee subtilă canarul în colivie, iluminatul decorativ cu păsări pe sârmă, toate gândite armonios să spună aceeași poveste.

Restaurantul are o terasă generoasă acoperită cu o pergolă bioclimatică, o extensie a interiorului ce te contopește cu natura și pare că iei masa în parcul de vis a vis.

Pentru pasionații de băuturi fine și țigări de foi, există o zonă dedicată exclusiv acestor activități, deci orice gust greu de satisfăcut, își va găsi mediul potrivit la restaurantul Nowa.

_________________________________

Proiect concept 3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *