Categorii

Ce presupune bugetul de amenajare a unui spațiu Food Service

Amenajarea interioară a unui Food Service se numără printre cei mai importanți pași în asigurarea succesului unui business de acest tip. De ce credeți că este atât de important? Pe lângă serviciile ireproșabile, personalul instruit sau meniul sofisticat, un Food Service atrage prin designul interior și acel vibe care, împreună, fac clienții să revină, chiar și atunci când prețurile sunt mari decât în alte locații similare.

Cum puteți reînnoi decorul într-un local fără să renovați

Farmecul și autenticitatea unei locații ține de frumusețea decorului, de atmosfera specială și micile detalii care o fac cu adevărat unică. Dacă vă gândiți că, pentru a crea un decor frumos, trebuie neapărat să renovați, vă asigur că există soluții de redecorare simple și ingenioase care fac spațiul mai atrăgător și la fel de funcțional. Despre aceste soluții doresc să vă vorbesc în acest articol.

Crama ca obiectiv turistic. Cum o amenajăm

În trecut, crama reprezenta o clădire sau o încăpere la nivelul solului dintr-o clădire ridicată în apropierea viei, în care avea loc tescuirea strugurilor, prepararea vinului și depozitarea acestuia, precum și a uneltelor de lucru. Cu alte cuvinte, crama era o pivniță pentru vinuri.