Categorii

Adaptarea spațiilor Horeca la noile condiții de piață în contextul COVID-19

Au trecut doar câteva luni de când viața noatră s-a schimbat radical din cauza pandemiei COVID-19 și astăzi suntem prezenți la transformările care au loc în jurul nostru. Situația neprevăzută ne-a luat prin surprindere pe mulți dintre noi, iar multe dintre industrii, inclusiv domeniul HoReCa a fost printre cele mai afectate.

Idei Amenajare Living: +61 poze, sfaturi si trucuri. Ghid complet

Ca parte a ariei de zi, livingul este tratat adesea ca un spațiu multifuncțional deoarece i se atribuie mai multe roluri decât în trecut. Pe scurt, livingul joacă în prezent mai multe funcții, cum ar fi: spațiu de relaxare și socializare, spațiu pentru primirea musafirilor, bibliotecă, zonă de lucru – prin integrarea unui home office, zonă de tv și entertainment. Nu de puține ori, livingul integrează și zona de dining.

Cum introducem măsurile de siguranța împotriva Coronavirus într-un salon de înfrumusețare, fără a afecta design-ul acestuia?

Din cauza pandemiei Covid-19, multe afaceri au avut de suferit de pe urma acesteia, ceea ce a dus la o reorganizare – a spațiului, al timpului și chiar al personalului. Au avut de suferit atât domeniul HoReCa, dar și tot ce înseamnă tratamente cosmetice și înfrumusețate, iar beneficiarii au fost obligați să adapteze noile legi și măsurile de siguranța împotriva noului Coronavirus.

Concepte neobișnuite în designul restaurantelor și a cafenelelor

Ca turiști, întotdeauna ne punem pe lista de obiective și câteva locații din zona de Food Service. Unele le alegem în funcție de tradiție, altele în urma recomandărilor primite pentru mâncarea bună sau servicii excepționale. Dar există locații care atrag prin arhitectura spațiului sau concepte neobișnuite de design. Am pus accent pe design, deoarece generația care vine în urma noastră sunt mereu în căutare de noutăți, spații excentrice, tehnologii inteligente care fac parte din viața lor.

Design Cafenea din containere sau Pop Up Cafe

În ultimii ani, în domeniul designului s-a dezvoltat destul de mult o nouă tendință de spații din structuri ușoare iar una dintre ele o reprezintă containerul maritim folosită pentru cafenele sau restaurante.

Cum să creați un design reușit de cafenea (partea I)

Oamenii vin într-o cafenea nu doar pentru a savura o ceașcă de cafea delicioasă și de a mânca ceva dulce, dar mai degrabă pentru a se retrage într-o atmosferă primitoare și plăcută. De aceea designul interior joacă un rol foarte important atunci când doriți să deschideți o cafenea sau să reamenajați una existentă.